- Реєстрування
- 23 Гру 2025
- Дописи
- 50
- Реакції
- 30
- Бали
- 107
1. Ваш нікнейм: Денис Крід
2. Нікнейм порушника: Вікторія Крід
3. Суть скарги: 19.08 ввечері я дізнався що гравцю цій Вікторії треба змінити прізвище бо воно було NONRP,ми вирішили просто так одружитися щоб змінити прізвище їй,після чого ми позвали її в нашу групу де сиділи в войсі я і моїх 2 друга,вона зайшла але робила вигляд наче не розуміє як включити мікро потім,через хвилин 10 як вона посиділа включила мікро і сказала (Покеда да@ни) голосом хлопця якому 12-13 років,потім вийшла з групи,нажаль фіксації цього моменту немає але це можуть підтвердити друзі.
(Також фото її ми знайшли в Гуглі на скірншотах все видно)
(На одному зі серцева скрін який скинув друг Олег Дембрі)
4. Доказ порушення (скриншот/відео): Тик
5. Дата порушення: 19.08.2026
2. Нікнейм порушника: Вікторія Крід
3. Суть скарги: 19.08 ввечері я дізнався що гравцю цій Вікторії треба змінити прізвище бо воно було NONRP,ми вирішили просто так одружитися щоб змінити прізвище їй,після чого ми позвали її в нашу групу де сиділи в войсі я і моїх 2 друга,вона зайшла але робила вигляд наче не розуміє як включити мікро потім,через хвилин 10 як вона посиділа включила мікро і сказала (Покеда да@ни) голосом хлопця якому 12-13 років,потім вийшла з групи,нажаль фіксації цього моменту немає але це можуть підтвердити друзі.
(Також фото її ми знайшли в Гуглі на скірншотах все видно)
(На одному зі серцева скрін який скинув друг Олег Дембрі)
4. Доказ порушення (скриншот/відео): Тик
5. Дата порушення: 19.08.2026