Відмовлено Видав більше 5 розшуков для ГА-ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Адам Квенті

Адміністратор | Північна Україна (04)
Адміністратор
Реєстрування
10 Лют 2025
Дописи
321
Реакції
246
Бали
103
  1. Нікнейм адміністратора: Ярослав Свиридов
  2. Особистий нікнейм:Адам Хомс
  3. Суть скарги:
    Шановна адміністраціє!
    Перш за все хочу щиро вибачитися за ситуацію, яка виникла під час видачі розшуку гравцеві Дмитру Мужньому. Під час виконання своїх обов'язків у мене трапився технічний збій — гра зависла, FPS різко впав, і поки вона перезавантажувалася, я випадково натискав декілька разів, через що було видано надмірну кількість розшуку цьому гравцю.
    Я повністю усвідомлюю свою відповідальність, навіть якщо технічні обставини мали місце. Також визнаю, що не дочитав усіх правил щодо видачі розшуку — і це моя помилка. Надалі обіцяю уважно ознайомитися з усіма актуальними правилами фракції та сервера, щоб не допустити подібного в майбутньому.
    Прошу врахувати, що це був мій перший подібний випадок, і я не мав на меті порушувати правила чи зашкодити будь-якому гравцеві. Я готовий прийняти догану, і якщо в майбутньому повториться подібна ситуація — прийму покарання у вигляді варну або інших дисциплінарних дій без заперечень.
    Щиро прошу зняти варн або обмежитися усним попередженням, адже ситуація була непередбачуваною та не зумисною. Я визнаю свою помилку, щиро каюсь та сподіваюся на розуміння з боку адміністрації.
    Також прошу зробити виняток і повернутися назад у фракцію на ту саму посаду, яку я займав раніше — 5 мл. лейтенант. Мені справді важливо продовжити службу, і я впевнений, що зможу довести свою відповідальність та відданість фракції.

4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тут
    5.Дата походження:13.06.2025

┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━UKRAINE GTA━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓
    Головний Лікар МОЗ Х 24.12.2024-02.01.2025
    Полковник НПУ К 01.11.2024-16.11.2024
    Підполковник НПУ К 19.10.2024-01.11.2024

┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━♡♡♡━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,946
Реакції
1,813
Бали
253
Вітаю
В оскаржені відмовлено, не знання правил не звільняє від відповідальності.
Також за вами були неодноразово поміченні порушення правил держ.
Та хочу Вам нагадати правило, а саме:
4.8. "Обман адміністрації" - Заборонено вводити в оману адміністрацію в будь-якому виді прояву цього. | Мут до 120 хвилин / Бан від 2 днів

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі