Василь Красавчик
Новий гравець
- Реєстрування
- 20 Жов 2024
- Дописи
- 37
- Реакції
- 2
- Бали
- 11
Скарги на адміністрацію
На розгляді видалення акаунту без причини
Автор теми Василь кравчик мені видалили 1 рік тому
Нікнейм адміністратора:-
Особистий нікнейм: Олег галицький
Суть скарги:
У мене був акаунт, який було заблоковано приблизно рік тому . Я подавав апеляцію, і хочу продовжувати грати
На акаунті було майна приблизно на 1кк тому він для мене має велике значення.
Нещодавно я побачив анонс до оновлення, де було чітко зазначено: «Усі в день оновлення будуть розблоковані. Усі! Без винятку!» Я дуже зрадів і два дні тому зайшов у свій особистий кабінет — акаунт та він тоді він вже був видалений чи ні не пам'ятаю
Не має ніде особистому кабінеті, ні в самій грі.
Прошу вас переглянути це питання і надати мені можливість, як і іншим користувачам, скористатися обіцяним розблокуванням. Вважаю несправедливим спочатку заявляти, що всі будуть розблоковані, а потім видаляти акаунти окремих гравців.
Я розумію, що ви могли не хотіти повертати доступ до акаунтів користувачам, які використовували чити, але я ніколи нічого подібного не робив, і навіть не мав таких намірів та був заблокований за інше.
Буду вдячний за чесний розгляд мого звернення.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): не має в інших заявках
На розгляді видалення акаунту без причини
Автор теми Василь кравчик мені видалили 1 рік тому
Нікнейм адміністратора:-
Особистий нікнейм: Олег галицький
Суть скарги:
У мене був акаунт, який було заблоковано приблизно рік тому . Я подавав апеляцію, і хочу продовжувати грати
На акаунті було майна приблизно на 1кк тому він для мене має велике значення.
Нещодавно я побачив анонс до оновлення, де було чітко зазначено: «Усі в день оновлення будуть розблоковані. Усі! Без винятку!» Я дуже зрадів і два дні тому зайшов у свій особистий кабінет — акаунт та він тоді він вже був видалений чи ні не пам'ятаю
Не має ніде особистому кабінеті, ні в самій грі.
Прошу вас переглянути це питання і надати мені можливість, як і іншим користувачам, скористатися обіцяним розблокуванням. Вважаю несправедливим спочатку заявляти, що всі будуть розблоковані, а потім видаляти акаунти окремих гравців.
Я розумію, що ви могли не хотіти повертати доступ до акаунтів користувачам, які використовували чити, але я ніколи нічого подібного не робив, і навіть не мав таких намірів та був заблокований за інше.
Буду вдячний за чесний розгляд мого звернення.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): не має в інших заявках