Відмовлено Видалення аккаунту / ГА, Керівник або інша вповноважена особа

• Автор теми Макс Ретург
  • Дата початку
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Ретург

Гість
  1. Нікнейм адміністратора: Головній адміністрації
  2. Особистий нікнейм: Макс Ретург / 673582
  3. Суть скарги: Прошу видалити аккаунт на другому сервері / західна Україна ( якщо буде можливість то видалити і інші аккаунти на інших серверах). За час своєї гри в мене не було жодного покарання в вигляді Деморгану, вийняток це коли мене мутили за нецензурну лексику через емоції ( та гадаю подібне покарання не являється критичним). Статті які я отримував технічно я відсиджував. Порушень гри ті правил не було ( на усіх серверах гри), тож в цілому я гадаю можна очистити серійний номер мого компютера зі списку та видалити аккаунт. Причини залишу не розголошиними оскільки перше вони не для широкого розголосу по друге вони абсолютно нікому не цікаві.
    P.S.: Якщо є можливість прошу передати всі гаражі, автомобілі і донат гравцеві Діана Романова / 6811.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 07.08.2023

Максим Марценкевич

Поважний гравець
Реєстрування
8 Січ 2023
Дописи
192
Реакції
220
Бали
88
  3. Суть скарги: Прошу видалити аккаунт на другому сервері / західна Україна ( якщо буде можливість то видалити і інші аккаунти на інших серверах). За час своєї гри в мене не було жодного покарання в вигляді Деморгану, вийняток це коли мене мутили за нецензурну лексику через емоції ( та гадаю подібне покарання не являється критичним). Статті які я отримував технічно я відсиджував. Порушень гри ті правил не було ( на усіх серверах гри), тож в цілому я гадаю можна очистити серійний номер мого компютера зі списку та видалити аккаунт. Причини залишу не розголошиними оскільки перше вони не для широкого розголосу по друге вони абсолютно нікому не цікаві.
    P.S.: Якщо є можливість прошу передати всі гаражі, автомобілі і донат гравцеві Діана Романова / 6811.
Легенда! Press F

Страх Мінорі

𝐓𝐲𝐮𝐛𝐢𝐤𝐢𝐅𝐚𝐦𝐐👑
Реєстрування
3 Бер 2023
Дописи
207
Реакції
189
Бали
46
F

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, видалити акаунт без доказів того що він Ваш ми не можемо.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі