Розглянуто Видалення клану без причини / Для керівника або спец. адміна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Акіхіро Кензо

Активний
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
169
Реакції
151
Бали
43
  1. Нікнейм адміністратора: Невідомо
  2. Особистий нікнейм: Акіхіро Кензо
  3. Суть скарги: Акіхіро Кензо - твінк аккаут. Я цим персонажем створив клан Sokaya. Клан використовувся для фарма продукції. Сьогодні заходжу на твінка, а клана вже немає. Адміністратор "Марія Тейлор" вказала на те, що клан видалено за неактив. Правила неоф. організацій не прописують мінімальну кількість людей в клані, а також який онлайн має бути у лідера клану. Тим паче, що мій основний аккаунт був онлайн доволі таки часто. ГС неоф організацій, у приватному спілкуванні зазначів, що "на твінк акаунті заборонено мати майти майно та займати високу посаду". Цей пункт правил теж не можливо тут використати, т.к. майно мається на увазі бізнес та житло, а висока посада - мається на увазі ГОС посади, які обмежені в кількості. Кількість кланів не є обмеженою та клан можно створити за ігрову валюту. Тобто адміністрація проекту на "свій розсуд" придумавши свої правила про "неактив" позбавила мене більш ніж 20 мільйонів ігрової валюти.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): попередня скарга
  5. Дата походження: 12.03.2024

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю

З правилами ви можете ознайомитись тут,де прописано наступне:
За що може бути видалений клан?
1. Неактив від лідера клану/модераторів (більше 14 днів). Якщо лідер відсутній протягом 31 дня і є активність навіть модераторів - клан видаляється.

Наразі на момент видалення, вхід до акаунта складав понад 14 днів.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі