Зачинено Видали покарання не вірно

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Григоряк

Новий гравець
Реєстрування
30 Січ 2023
Дописи
16
Реакції
0
Бали
4
Доброго дня пане адміністратор, така ситуація,не грав два дні,сьогодні зайшов,програв хвилин 30,прилітає адмін і каже що мені зараз прилетить бан,просили зайти в діскорд в питання до адміністрації,діскорд я змоги не маю зайти так як втратив його більше 2 тижнів .
Тепер вибиває помилку(заблокували за продаж віртів). Я ніколи таким не займався і не планував,так як граю вже дуже довго майже від початку сервера .Мені дуже обідно що заблокували акаунт за те що я не робив,я дуже довго добивався успіху в даній ігрі та вона мені дуже подобається,я щиро вірю та прошу розглянути ситуацію,та допомогти мені,Мене заблокували без попередженння та без будь яких доказів . Пане адміністратор,я вас дуже прошу надайте мені будь ласка доступ до мого акаунту 79024,мені дуже подобається даний проект,та я дуже багато часу грав щоб добитись такого успіху,також донатив час від часу підтримуючи проект,це моя улюблена гра в якій я получив дуже багато хороших емоцій знайомств та багато надзвичайно приємних вражень,мені дуже шкода,але я не маю ніякого відношення до продажу віртів,я просто втратив все що мав,я спеціально збирав кошти щоб купити ігровий ноутбук для гри в Юкрейн гта.Пане Андрій дайте будь ласка доступ, я буду найщасливішим в світі,ви зможете подивитись мою історію продажів та покарань в мене ніколи не було,лише одне попередження за весь час гри,я старався працював в грі,збирав на улюблене авто цлс,потім збирав на бумбокс граючи декілька ночей на роботі очищував вулиць,потім мені з рулетки випав дорогий автомобіль який я старався затюнунгувати,зараз збирав на скін невідомого,для мене даний проект дуже важливий,я немаю слів як мені боляче немати можливість заходити в гру .вибачте що турбую але дійсно дуже хочу грати .

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,817
Реакції
9,086
Бали
253
Вітаю, шановний гравець
Скарга не по формі, а також вам було надано відповідь у минулій темі

Форма подачі скарги:

1. Нікнейм адміністратора:
  2. Особистий нікнейм:
  3. Суть скарги:
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:
Закрито

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі