Зачинено Видали покарання та не повідомили.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ернест Наливайко

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
239
Реакції
69
Бали
33
1. Ваш нікнейм: Ернест Наливайко
2. Нікнейм адміністратора: Ілля Репецький
3. Суть скарги: Ще вчора видали мені бан 6к днів до вияснення, на сьогоднішній день очікую інформацію на вияснення проблеми. Так як я догадуюсь те що Мирослав досі думає що я не правий та рахує те що з моєї сторони був обман розкажу ситуацію, на днях прийшов на центральний ринок бачу бігає Мирослав та за його місцем був голос не його але все таки персонаж бігає по цр та щось якісь обміни робив, бачу він стоїть з кимось обмінюється я прошу в нього рюкзак котик та б*ю його щоб він почув мене він сказав чи вона очікуй, потім вони обмінялись я говорю я хочу котика рюкзака бачив в тебе він є на 100кг, він чи вона каже давай краще коли мирослав прийде тоді я говорю давай зараз довго чекати, вона дивиться інвентар чи він немає говорить, я кажу можливо на наметі стоїть дійсно він там стояв він чи вона знімає з намету та передає його через обмін і все. На ці дні мене Мирослав звинувачує о те що я обманув, але ніякої домовленості не було просто взяли мовчки та віддали. Та на ці дні у мирослава не було доказів як і все було в данній ситуації але він говорить це всім адміністраторам але в наявності доказа в нього немає і адміністрація ще якісь протиправні дії роблять щоб вирішити ситуацію, навіть якби в нього і був доказ всеодно там було все по рп *Попросив, зняли з намету, передали через обмін* Тому ніякої домовленості Не Бу ло! Зауважте це.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):https://postimg.cc/7Jgpv594
5. Дата порушення: 26.12.2025

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,099
Реакції
878
Бали
253
Ситуація була вирішена в Discord
Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі