Розглянуто Видали розшук і штрафи коли їх не було близько на горизонті

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
20 Жов 2025
Дописи
45
Реакції
10
Бали
13
1. Ваш нікнейм:Артем Скотар
2. Нікнейм порушника:Данило Харківський,Олександер Джефері,Шевасік Кент
3. Суть скарги:Я працівник СБУ був біля цр та розмовляв з Олегом Яворівським Адміном.І мені прилетів розшук-90хв та Штрафи на суму-600к грн хоча біля мене не було цих людей і взагалі хто міг видать розшук та штрафи.Прошу переглянути відео та видати покарання.Але я ще хотів би щоб мені покрили ці розходи бо іза цього у мене забрали права та два Автомобіля якрі зараз стоять на штраф стоянці.Загальна сума яку треба щоб оплатити все це 800к грн.Попрошу надати виновних цю суму чи вирішення адміністрацій цього питання.Я так думаю що 01.03.2026 коли сталася ця ситуація то ці люди були в НПУ але на наступний день ми почали розбиратися і зясували що ці люди не є співробітниками НПУ а Перебувають в Клані...на відео час порушення 03:00 до 03:40
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
5. Дата порушення:01.03.2026

Данило Луб'янов

Адміністратор Сл.Неоф I Подільського Краю
Адміністратор
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
801
Реакції
407
Бали
123
Вітаю, Шановний гравець!
Скаргу було перенесено до відповідного розділу.

Владислав Дилер

06 | Подільський Край
Старший Адміністратор
Реєстрування
22 Сер 2023
Дописи
141
Реакції
94
Бали
73
Бажаю здоров'я
Розглянувши вашу скаргу виношу певні рішення:
На сьогоднішній день дані гравці перебувають не у фракції НПУ, а в клані, но з даних правил UKRAINE GTA відповідальність з них не знімається, тому на разі: гравці Данило Харківський,Олександер Джефері,Шевасік Кент отримають покарання згідно правил UKRAINE GTA
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі