Харсі Волтерсон
Козак
- Реєстрування
- 30 Гру 2022
- Дописи
- 42
- Реакції
- 20
- Бали
- 11
1. Discord сервер(-и): 02 UKRAINE GTA
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): JuniperBot
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: [СБУ] Харсі Волтерсон
4. Суть звернення: За цей день я написав тільки 1 повідомлення воно звучить так: @Moderator Discord Я дико извеняюсь уважаемий сударь соизвольте зайти в войс 1 на 1 пи тання до тех підтримки. після чого мені відписали 7 хв пройшло більше і я написав ну і де ви? і все більше я не писав нічого. потім ГА Моана Рейнер сказала зайти у войс але я не бачив це сооб пройшло кілька хвилин і я зайшов у войс до мене зайшов якийсь тіп я лівнув в інший войс і мені видали покарання "p1 1.1" Хоча в ньому сказано:
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): JuniperBot
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: [СБУ] Харсі Волтерсон
4. Суть звернення: За цей день я написав тільки 1 повідомлення воно звучить так: @Moderator Discord Я дико извеняюсь уважаемий сударь соизвольте зайти в войс 1 на 1 пи тання до тех підтримки. після чого мені відписали 7 хв пройшло більше і я написав ну і де ви? і все більше я не писав нічого. потім ГА Моана Рейнер сказала зайти у войс але я не бачив це сооб пройшло кілька хвилин і я зайшов у войс до мене зайшов якийсь тіп я лівнув в інший войс і мені видали покарання "p1 1.1" Хоча в ньому сказано:
- Образи та неповага.,
⠀1.1 Лаяння у неадекватній формі, використання провокативних emoji, фото, згадування військових кодів «200», «300», «500», «600».
Я не бачу тут мого порушення. тому попрошу видати модератору покарання. який видав мені покарання ні за що.
5. Докази (скріншоти/відео): тик
6. Дата видачі покарання: 02.10.2025
Я не бачу тут мого порушення. тому попрошу видати модератору покарання. який видав мені покарання ні за що.
5. Докази (скріншоти/відео): тик
6. Дата видачі покарання: 02.10.2025