Розглянуто Видача ліцензій ВРУ. Для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
16 Бер 2025
Дописи
65
Реакції
66
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Сергій Дмитрук
2. Нікнейм порушника: Денис Котик
3. Суть скарги: Вітаю Шановну адміністрацію. Прошу розібратися в ситуаціі з відхиленням Денисом Котиком кучі запитів на отримання ліцензій,які обгрунтованні законом який був написаний та прийнятий вже після того,як люди подали на ліцензіі,все зробили як того потребує процедура на той момент,здійснили НЕ МАЛі проплати в банк (моя склала 1.900.000грн)

Ситуація розвивалася таким чином:
Я 10.02.2026 (на самому початку дня,тобто вночі с 9на10 в 00:28) подаю запит на ліцензії на форумі,виконуючи усі потрібні для цього пункти,зазначаю,що на той час їх було 9!!!Це видно по всім поданим та схваленим запитам раніше. Я додаю всі необхідні документи, роблю проплату в розмірі 1.900.000грн в Фонд "Будуємо Україну разом",як вказано на форумі.
Помічаю,що є не розглянуті ліцензіі ще с 28 січня(Це важливий пункт,бо як раз всі ті ліцензії котрі не булі схвалені на той час - зараз відхилені тому що не вистачає нової довідки).

Далі чекаю день(вівторок),чекаю другий(середа) - ліцензії не схвалюють ніхто не розглядає.

Я пишу на форумі вже ввечері в суботу (11.02) Шановному пану Ярославу Свірідову,нащо отримую відповідь,що дуже багато людей в отпусках в ВРУ і треба просто трохи почекати (скріни переписки можу додати в разі необхідності)
В мене питання(ріторічне)-а не забагато 2 тижні для розгляду ліцензій в цілому?

Далі відбуваються цікаві речі,а саме
12.02.2026 о 19:00 ВРУ приймає новий закон про необхідність отримання довідки у Лікаря-психіатра.
Також в 22:14 того ж дня корегується перше повідомлення в темі "Заява на отримання ліцензії" та додається 10 пункт де зазначено необхідність отримання довідки у лікаря.
13.02.2026 ввечері я отримую офіційну відповідь,що мені та іншим громадянам не вистачає довідки від лікаря психіатра.

Цікавий факт,що на написання та прийняття закону парламентом люди вже були не в отпусках,а для позгляду Ухвал на ліцензіі так ніхто і не з'явився, я це розцінюю як цілеспрямоване затягування часу,для прийняття закону і подальшої відмови людям.

Як я розумію,то ці кошти вже ніхто не поверне громадянам і сбоку лідера ВРУ це схоже на скам людей на дуже не маленькі сумми.

Я вважаю такі дії не правомірними,тому що кожна здрава людина буде виконувати все по працедурі,та першим ділом пішла би до лікаря,щоб пройти медогляд та переконатися що можно отримати ту ліцензію і нема протипоказників,а вже потім вносила б такі величезні кошти для отримання ліцензії.

Прошу розібратися в ситуаціі та по можливості посприяти на ситуацію:

Щоб ліцензіі були видані та схвалені по старим нормам всім громадянам,котрі подавали до введення цього закону.

Тому що,я вважаю,якщо наші ліцензіі не схвалили, то виходить,що всі ліцензії стають не "легальними",тому їх треба анульовати,тому що сі вони були виданні без цієї довідки,та перевидати тільки після того як люди підтвердять стан свого психічного здоров'я,як того потребують нові норми закону!

В разі не отримання мною довідки та ліцензій прошу повернути кошти мені і дружині у розмірі 1.900.000 грн та моральну компенсацію у розмірі 1.000.000 за неправомірні дії та халатність робітників ВРУ,які мали роздивлятися та схвалювати ліцензії

Я тільки за РП моменти і все більшу схожесть процедур та відігровок РП цього проекту з реальним життям,але не таким чином.Людей потрібно попереджати завчасно.
Або якщо ви вносите зміни,то до часу змін розгляньте всі запити що є, а вже потім змініть систему отримання і вже нові запити розглядайте згідно нових положень.
Бо в цій ситуаціі постраждали люди котрі намагаються йти РП шляхом,по всім процедурам(а останнім часом таких людей все меньше,що показав навіть нещодавній мітінг біля ВРУ,на котрому я так само був присутнім,та також це видно по той же кількості отриманних ліцензій),тому що просто,як я вважаю не до кінця було зрозмуло,узгоджено та пропрацьовано систему нововведень у ВРУ.
Все в видно в цьому розділі форуму в останніх дописах до теми (якщо потрібно також можу надати окремо скріни)
мій нікнейм Сергій Дмитрук
нікнейм дружини Маруся Дмитрук

Також додаю відео,для вашого розуміння,як спілкуються високопосадовці ВРУ з громадянами,коли я прийшов дізнатися про розгляд ліцензії моєї..Їм "віджимання та присідання" співробітників важливіше. Взагалі,я вважаю,що хол ВРУ не передбачає таких занять. Дуже прикро що в ВРУ таке ставлення до людей. Ігнор починається приблизно на "тайм код 1:10",повний ігнор десь з 2:39

4. Доказ порушення (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/ВРУ-Заява-на-отримання-ліцензії.362255/#post-1477715
Відношення до громадян
5. Дата порушення:14.02.2025

Останнє редагування:

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,559
Реакції
1,647
Бали
253
Вітаю, ліцензію вам було видано. Але навіть з нею за чинним законодавством ви не можете спокійно зберігати та продавати алкогольні напої. Термін вашої з однії ліцензій 6-ть місяців це дуже довгий строк, тому раджу вам завітати до моз та зробити відповідний документ. Без цих дій державні організації не будуть розвиватися та ви не зможемо принести щось нове у сервер. Ліцензії вже вам схвалені, але нагадю не дійсні без затвердження лікаря психіатра.

Стосовно кошторису. Платити додаткові кошти не потрібно ви так само зберігаєте фото доказ прооплату послуг і подаєте з новою заявкою + довідкою від лікаря. За вашою скаргою ми зараз зробили інакше, ми схвалили вам ліцензію але за законом вона не двйсна без довідки, тому прохання знайти час та заїхати до МОЗ К аби отримати її. Також на форумі є відповідний розділ для цього. [Клікабельно]

РОЗГЯЛНУТО
1771173608574.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі