Відмовлено Виключно Галицькому! Відповідь на скаргу "жертв" моїх жахливих дій, обман адміністрації, масові порушення правил.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володимир Новінський

Поважний гравець
Реєстрування
9 Сер 2024
Дописи
152
Реакції
122
Бали
46
1. Ваш нікнейм: Володимир Новінський
2. Нікнейм адміністратора: Скарга на розгляд виключно керівнику проекту Олегу Галицькому.
3. Суть скарги: Шановний Олегу Галицький, прошу звернути серйозну увагу на трьох як на мене повністю неадекватних гравців, які постійно порушують і відкрито обманюють адміністрацію видаючи з себе "жертв", а вони всі білі та пухнасті. Пояснюю ситуацію. Нещодавно мені заблокували форумний акаунт і дана "компашка" чудово усвідомлюючи, що у мене блокування і я нічого зробити не можу, свідомо почали мене зливати, подаючи скарги одна за одній. Ось ці скарги:

По - перше, скарги написані від третьої особи, бо мене тулив Мейсон, а не Тюльпан в він не мав права їх заливати. По - друге, усі скарги, які він подав є маніпулятивні, він свідомо підміняє факти і намагається зробити з себе і своєї "компашки" "святих".
Тепер моя версія з усіма доказами. Чотири дні тому, коли мій акаунт був ще в блокуванні ці гравці користуючись тим що форуму у мене немає і їх дії будуть повністю безкарні влаштували мені "вечір провокацій та неадеквату". Майже весь вечір я від них намагався піти але вони наздоганяють провокують і сміються. Нажаль ще один фрапс не зберігся, можна по логам глянути, вони так сильно дістали, що я вимушений був викликати адміна і при ньому навіть вони не розходилися, вони мене оточили і робили що хотіли. Їх нічого і ніхто не зупиняє. Я викладаю всі факти щоб усі побачили хто вони насправді, токсичні, брехливі та неадекватні люди. Прошу вас Олегу Галицький, покарати серйозно усіх її за цілими переліками правил, які вони порушили і за злив, бо три скарги від Тюльпана вже є, одна відхилена, решту теж відхилять бо там нічого немає.

"Обман адміністрації" - Заборонено вводити в оману адміністрацію в будь-якому виді прояву цього. | Мут до 120 хвилин / Бан від 2 днів
Приклад:гравець каже адміністратору “Я скачав чіти” тощо. Покарання може бути видано за сказані слова, в даному випадку Бан 6000 днів

5.10 "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів

Таймкод 4:52 - три рази написав в чат за хвилину
5.4."Flood" - Відправлення трьох і більше однакових повідомлень поспіль за короткий проміжок часу, зокрема й використання "сміттєвих" або таких, що засмічують чат, біндів. Мут до 30 хвилин

6.32."Перешкода гравцям" - Заборонено будь-яким чином перешкоджати приємній грі гравцям. | Респавн / Кік
6.33.3. Заборонено відігрувати будь-яке RP з гравцем, який перебуває в "AFK". | Деморган 60-120 хвилин / Варн, при усіх наступних Бан до 5 днів.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
Таймкоди до відеодоказу (поділений на 2 частини, все відео не грузить):
Частина №1.
3:55 – я стою афк, жодним чином нікого не чіпаю, підходить Анастасія Моррісон подивитись і йде до своїх кентів щоб починали провокації, далі це і сталося.
4:06 – провокація від Метта Нокса в чат, почав кричати в чат і ржати, думаю з мене щоб я теж побачив.
4:11 - Стою афк, провокація від «жертв».
4:30 – провокація, ніяк їх не чіпаю.
4:57 – знову провокація, дивляться «жертви» чи вийду з афк, флуд від Метт Нокса.
5:55 – «жертви» знову підходять перевірити чи стою а афк.

Частина №2
0:35 - Метт Нокс прийшов подивитися чи в афк щоб провокувати.
2:36 - провокація від Мета Нокса, я ніяк їх не чіпав.
2:36 - глузування і провокація від Моррісона
2:42 - провокація
2:45 - провокація
2:46 - Метт Нокс провокація
2:52 - провокація
2:58 - провокація Моррісона
3:02 - провокація і перешкоджання грі, вона все відео від них
3:08 - провокація Метта Нокса
3:09 - провокація Моррісона
3:19 - провокація Моррісона
3:20 - провокація Метта Нокса
3:25 - образа гравців
3:31 - провокація від них обох перешкоджання грі
3:45 - провокація від обох
3:54 - провокація Метта Нокса
4:09 - провокація
4:15 - провокація Метта Нокса
4:18 - неповажне ставлення
4:37 - підходить дивиться, мало їм

5. Дата порушення: 18.05.2026

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,314
Реакції
5,024
Бали
253
Вітаю!

Ознайомився з всіма доказами жоджних провокацій не було помічено, якщо у вас люди уточнюють ціну, або біля вас їдять або ходять це не провокація та навіть не вважається нею.

Якщо ви будете проводоужвати діяти в такому ж русі з подачею кожної дії як провокація на форум ви отримаєте покарання за злив гравців.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі