Розглянуто Виключно Для Владислва Савочкіна!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
9 Вер 2023
Дописи
135
Реакції
23
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Олег Галицьки
  2. Особистий нікнейм: Стасік Міллер
  3. Суть скарги: даний адміністратор відмовив мені в оскарженя хоча зовсім не давно даний адміністратор схвалив оскарженя гравцю Дензель Джегернаут хоча як написав сам гравець в своїй скарзі було сказано тільки 3 слова мене забанили по такій самій причині на 7 днів за 1 погане слово як і відповів даний адміністратор що покараня було перевидане на 5 днів на мою думку це не справедливо тому що я сказав 1 погане слово щей не дуже грубе і за це мені дали 7 днів бану на мою думку це важаться як згатка родичів у негативному контексті за це дають 360хв муту або 1-3 бану тому я прошу зменшити термін покараня
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): від гравця Дензель Джегернаут , моє оскарженя
  5. Дата походження:10.04.2024

Реєстрування
9 Вер 2023
Дописи
135
Реакції
23
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Олег Галицьки
  2. Особистий нікнейм: Стасік Міллер
  3. Суть скарги: даний адміністратор відмовив мені в оскарженя хоча зовсім не давно даний адміністратор схвалив оскарженя гравцю Дензель Джегернаут хоча як написав сам гравець в своїй скарзі було сказано тільки 3 слова мене забанили по такій самій причині на 7 днів за 1 погане слово як і відповів даний адміністратор що покараня було перевидане на 5 днів на мою думку це не справедливо тому що я сказав 1 погане слово щей не дуже грубе і за це мені дали 7 днів бану на мою думку це важаться як згатка родичів у негативному контексті за це дають 360хв муту або 1-3 бану тому я прошу зменшити термін покараня
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): від гравця Дензель Джегернаут , моє оскарженя
  5. Дата походження:10.04.2024
я згоден з словами Олега Галицького в мому оскарженя а саме (Вам ніхто не давав права принижувати гідність батьків.) але була провокація і я не витримав я іскриньо вибаюсь за такі слова

Ярослав Дейдаров

Західна Україна
Реєстрування
2 Кві 2023
Дописи
201
Реакції
133
Бали
48
Розумієш якшо ти весь час, оскаєш і весь час в бані, то оскарження так не працює

Федюк Назар

Активний
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
224
Реакції
41
Бали
31
Нічого проти тебе не маю, але за расизм, гомофобство, образи батьків і обман гравців на ігрову валюту і інше, можна було б давати бан на вічно. Приклад для всіх і менше було б такого. Бачив скаргу де тіпа на 20кк кинули і дадуть бан на 3 тижні. Тіп 3 тижні посидить без гри але 20кк вже будуть на рахунку і можна комфортно продовжувати грати

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,044
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

На жаль, оскаржити ваше блокування не можемо.
Так як було сказано слова для приниження гідності батька гравця.
Так як не було чутно від кого було перше сказано понесли покарання ті кого було видно.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі