Розглянуто Виключно Для Шановної КА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Влaд Коноба

Ігровий Помічник | Східна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
9 Тра 2024
Дописи
52
Реакції
68
Бали
406
Шановна КА!

Хочу звернутися з проханням, розглянути мою кандидатуру на посаду ІП, незважаючи на те, що мені наразі 15 років.

Розумію, що за правилами мінімальний вік становить 16 років, однак прошу зробити для мене виняток. Я маю великий досвід у сфері управління. За час гри неодноразово обіймав керівні посади, був лідером різних фракцій, добре знаю правила проєкту, вмію працювати з гравцями, вирішувати конфліктні ситуації та відповідально ставлюся до своїх обов'язків.

Вважаю, що вік не завжди є показником відповідальності чи компетентності. Готовий довести свої знання, активність і адекватність на практиці. Якщо буде потрібно, готовий пройти будь-яку додаткову перевірку або співбесіду.

Прошу розглянути моє звернення та дати мені можливість проявити себе на посаді ІП. Буду вдячний за шанс довести, що можу якісно виконувати покладені на мене обов'язки. ( На скільки мені відомо деякі адміністратори/ІП ставали і у менші роки

Дякую за увагу та сподіваюся на позитивне рішення

Емі Вейт

КА | Східна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
19 Чер 2023
Дописи
811
Реакції
405
Бали
478
Вітаю
Наразі винятки не передбачені. Рекомендую й надалі проявляти активність, набиратися досвіду та після досягнення необхідного віку повторно подати заявку. Якщо ваша мотивація залишаться такою ж, із задоволенням розгляну вашу кандидатуру

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі