Розглянуто Виключно Керівнику,Спец Адміну.Оскарження на пана Косика

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мойша Гольдман

Поважний гравець
Реєстрування
27 Кві 2025
Дописи
142
Реакції
183
Бали
48
1. 216948
2. Андрій Косик
3. Оскарження цієї скарги https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/ЗЛ-ЗСУ.428138/
Пан Косик ствердив,що мене звільнено за порушення субордінаціі і неадекватну поведінку-де докази и покарання моє???
Косик,в моєй скарзі проігнорував по правилам затребувати відеофіксацію у пана ЗЛ ЗСУ коли він вдарив мене і потім відразу звільнив сказавши що я огризаюсь і нецензурно лаюсь,сказав що відео моє від 3 ліца я написав,щоб запросили згідно правил у ЗЛ відеодоказ мого порушення і коли він звільняє-він зобов'язаний це фіксувати на відео- це є повний ігнор від слідкуючої адміністрації.
Також покажіть мені докази моїх порушень і фіксацію і занесення іх куда там заносять ЗСУ під час мого несення служби у ЗСУ.
І якщо ЗЛ показав відеофіксацію з моменту коли я проізніс нецензурну лайку(після того як він безпідставно підійшов і вдарив мене)- то покарайте згідно правил ЗЛ, що показав не повну сітуацію ,тим самим скрив і ввів в оману адміністрацію,щоб уникнути додаткового покарання.
Вся ситуація є в скарзі на 2 відео.
також е видеодоказ,де в ДС знаходились Я,пан Косик и ЗЛ ЗСУ,де Косик питае ЗЛ чого вин мене ударив,а ЗЛ сказав ударив чисто по случайности и ошибка,что не откатил-значит факт нарушения есть и пан Косик об этом знал со слов ЗЛ ЗСУ,но сказал,что видео от 3 лица не принимается-надам видеодоказ цього за потреби.
Таким чином,є підстава вважати о некомпетентном розгляді скарги,або блаті Держ Орг.
Потребую справедливості і все повинно бути за правилами!
4. 29.07.2026

Останнє редагування:

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
3,086
Реакції
1,937
Бали
253
Вітаю

Вас було звільнено через неодноразові порушення субординації та неадекватну поведінку по відношенню до старшого складу, що є підставою для звільнення відповідно до статуту ЗСУ.

Щодо наданих вами відеодоказів: перший відеозапис не містить повної картини подій та не має запису вашого мікрофона, що не дає можливості об'єктивно оцінити всю ситуацію. Другий відеозапис подано від третьої особи, тому він не може бути використаний як належний доказ під час розгляду скарги.

Разом із цим, під час перевірки було встановлено, що заступник лідера ЗСУ не надав відеодоказів через їх відсутність у зв'язку з чим до нього вже були застосовані відповідні заходи.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі