Баламбончс
Козак
- Реєстрування
- 7 Бер 2024
- Дописи
- 5
- Реакції
- 17
- Бали
- 3
- Нікнейм адміністратора: Владислав Савочкін,Сергій Коваленго , Олег Галицький.
- Особистий нікнейм: (анонімна скарга)
- Суть скарги:
- Шановний власник проекту!
Я звертаюся до вас зі скаргою щодо ігнорування скарг від звичайних гравців та неадекватного поводження з головним адміністратором сервера.
В останній час ми, як звичайні гравці, намагалися звернутися до вас з численними скаргами стосовно різноманітних питань, але, на жаль, наші звернення лише ігнорувалися. Це створює враження, що думка та погляди гравців не враховуються в процесі прийняття рішень щодо сервера.
Зокрема, хочу відзначити невдалий вибір головного адміністратора, який не має підтримки більшості гравців. Його стиль взаємодії з гравцями та його рішення часто викликають негативні реакції та конфлікти. Замість того, щоб бути прикладом та лідером спільноти, він виступає джерелом роздратування та невдоволення для багатьох учасників сервера.
Бажаю наголосити, що успіх будь-якого проекту залежить від здорової взаємодії та співпраці між гравцями та адміністрацією. Нездатність вислухати та враховувати думку гравців може призвести до втрати зацікавленості в проекті та втрати довіри до керівництва.
Прошу вас негайно вжити заходів для виправлення цієї ситуації. Необхідно встановити механізми зворотного зв'язку, щоб гравці могли вільно висловлювати свої думки та скарги. Крім того, варто переглянути призначення головного адміністратора та знайти кандидата, який краще відповідатиме потребам та цінностям спільноти.
Дякую за увагу до цього питання. Я сподіваюся на ваше розуміння та оперативні заходи для вирішення проблеми. - Також Я звертаюся до вас з нагальним запитом щодо негайного звільнення головного адміністратора сервера.
З приголомшливою кількістю скарг від звичайних гравців та спостереженням за його діяльністю я прийшов до висновку, що продовження його роботи на посаді головного адміністратора може серйозно нашкодити інтересам та репутації сервера.
Головний адміністратор не тільки не враховує думку та потреби гравців, але й став джерелом конфліктів та негативних емоцій в спільноті. Його стиль взаємодії з гравцями суттєво погіршує атмосферу на сервері та викликає розчарування серед учасників.
Також прошу гравців підтримати дану скаргу!
Тому я закликаю вас прийняти негайні заходи щодо звільнення головного адміністратора - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): я вважаю що це все прекрасно у вас є!
- Дата походження:07.03.2024
Прохання до адміністраторів не видаляти повідомлення та не блокувати нікого до вердикту Власника! дякую за розуміння!