Розглянуто Виключно для ГА/ЗГА. Прошу Адміністрацію нижче - не розглядати!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Брайтон Нокс

Шановний гравець
Реєстрування
4 Лют 2024
Дописи
62
Реакції
38
Бали
23
:ukrainegta:
fYg51po.gif

Виключно для ГА/ЗГА, дана скарга стосується оскарження на Адміністрацію. Дякую!
1. Ваш нікнейм: Максим Лінкс
2. Нікнейм порушника: Олександр Шуллер
3. Суть скарги:
Вітаю, шановна Адміністрація! Звертаюся до Вас з скаргою на даного гравця. З приводу обрізаних відео-доказів, це є правдою, авжеж, наша розмова була десь приблизно годину, тому було обрізано відео-доказ. А також хочу зазначити що автор скарги також отримав покарання за порушення у відповідь. Добре, перейдемо до суті. Данний гравець написав оскарження, але якщо передивитись точніше, то воно написано за допомогою ШІ (Чат GPT, Gemini тощо) "Ваша дружба/кохання/підтримка значить для мене надзвичайно багато, і я хотів/хотіла б зберегти її у своєму житті."
Тому можна вважати всі вибачення та признання вигаданими ШІ. Також людина намагається обманути Адміністрацію, тим, що каже що не мала раніше покараннь, але перевіривши це на правдивість, було визначено, що людина, отримала покарання 5.13: Образи Адміністрації,а також отримав відмову в оскарженні грубого порушення. Тим самим ми можемо зрозуміти, те, що данний гравець справедливо отримав покарання (Образив Адміністратора). Але ж людина пише що це його перше покарання. З моменту отриманого покарання пройшло завсім не багато. " Не достаточно доказательств и это первый раз мой !! И последний раз !" . Це вже буде враховуватись як Обман Адміністрації. Тому зважаючі на грубі порушення - Обман Адміністрації, а також Образу Адміністратора яка була раніше в історії покараннь гравця, можна вважати оскарження не можливим!
4. Доказ порушення (скриншот/відео):Прикріпляю нижче всі посилання на скарги гравця.
5. Дата порушення:31.03.2026.
fYg51po.gif

Олександр Єськов

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
30 Тра 2023
Дописи
457
Реакції
196
Бали
103
Вітаю
Переношу до відповідного розділу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі