Розглянуто Виключно для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іван Грей

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
13 Лип 2024
Дописи
1,308
Реакції
329
Бали
168
  1. Нікнейм лідера/заступника: Матвій Невілі
  2. Особистий нікнейм: Іван Грей
  3. Суть скарги:

4. Вітаю, шановний ГА/ЗГА, прошу розглянути саме Вами цю скаргу.
    Недавно я зіткнувся з халатною поведінкою Президента, яка порушує правила та підриває довіру до адміністрації. Форум я обрав саме тому, що вже декілька тижнів пишу усім у ЛС, і нічого не допомагає — мої звернення ігноруються або затягуються. Тому виношу питання на публічний розгляд, аби уникнути замовчування.

1. Порушення розгляду заяв:
    1.1 27.08.2025 я подав заявку на прокурора. Станом на 11.09.2025 заявка досі не розглянута.
    1.2 21.08.2025 я подав заявку — і то після того, як я неодноразово нагадував Президенту та ЗГС Держ.

2. Вибірковість у розгляді законопроєктів:
    2.1 21.08.2025 я подав два законопроєкти. Станом на 11.09.2025 вони залишаються без розгляду.
    2.2 Водночас Президент та інші учасники парламенту отримали пріоритет:
    05.09.2025 – прийнято два закони,
    09.09.2025 – прийнято ще один закон.
    Це підтверджує блат і вибірковий підхід.

3. Ігнорування заяв учасників:
    Я особисто чув у рацію ВРУ, як учасник заявив про бажання покинути фракцію через те, що його заявка не розглядається більше трьох тижнів. Це вже системна проблема, яка напряму стосується Президента.

4. Порушення правил для лідерів:
    Президент неодноразово перебував у стані АФК більше 15 хвилин.
    Згідно правил лідерів це є прямим порушенням.
    Жодної реакції чи відповідальності — немає.
    Докази

5. Відсутність реакції від ЗГС Держ:
    09.09.2025 та 10.09.2025 у мене була розмова із ЗГС Держ щодо всіх вищевказаних пунктів. Він пообіцяв, що розбереться. Пройшло вже два дні, але жодної активності так і не видно.
    Також хочу звернути увагу, що Президент є найкращим другом ЗГС Держ.

Прошу адміністрацію:
    Розглянути дану скаргу.
    Притягнути Президента до відповідальності за халатність і порушення правил.
    Перевірити дії ЗГС Держ на предмет можливого блата.
    Забезпечити рівні умови розгляду заяв та законопроєктів.

З повагою,
    Іван Грей
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): в скарзі
  6. Дата походження:11.09.2025

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю, шановний гравець.

Щодо вашої заяви на посаду прокурора - лідер отримав попередження та має розглянути всі наявні заявки з вказанням результату розгляду (схвалено чи відмовлено).

Законопроекти щодо ГБР та СБУ подані вами в тему подачі законопроектів від громадян. Даний розділ на сьогодні не має чітко встановлених обмежень на їх розгляд, саме тому винести покарання за нерозгляд на сьогодні не є доцільним. Враховуючи це:

1. Доручив лідеру переглянути ваші пропозиції та надати відповідь до 19.09.2025 включно.
  2. Доручив ГС Держ встановити чіткі обмеження на розгляд законопроектів громадян щоб уникнути майбутніх непорозумінь.
В той же час пріорітетність інших законопроектів від поточних членів парламенту не є ознакою блату.

За порушення правил лідерів держ. орг.:

4. 3. Бути в AFK понад 15 хвилин (рахується навіть якщо ви без форми).
Лідер також отримує догану.

Щодо реакції на дані питання від ЗГС Держ, з ним була проведена сувора розмова. 09-10 вересня склад адміністрації відповідальний за державні структури був зайнятий підготовкою декількох активностей для фракцій. Проте після цього відповідь все ж повинна була надійти. Тому подальші ігнорування запитів призведуть до дисциплінарних покарань. На взаємовідносини ГС Держ та лідера ВРУ зверну увагу.

Дякую за ініціативу. Гарної гри.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі