Зачинено Виключно для ГА ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Лія Міллер

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
6 Лип 2025
Дописи
162
Реакції
390
Бали
68
1. Ваш нікнейм: Лія Міллер 100546
2. Нікнейм адміністратора: прошу не виносити покарання ні одному з адміністраторів, яких підставляє гравець!
3. Суть скарги:
Вітаю, шановні Вікторіє та Андрію.

З огляду на попередню мою історію конфліктів із гравцем Юлія Цезаря та мого старшого складу, хочу повідомити, що наразі дана особа систематично намагається здійснити злив мого клану через навмисні провокації та подання скарг.

Прошу підняти логи та звернути увагу на ситуацію з гравцем ID 18218, який перед поданням скарги сам порушив правила сервера.

Зокрема:

• Гравець 18218 здійснив вбивство гравця Серджіо Тачіні.
  • На 0:59 секунді відео видно, як він, помилково вважаючи, що на мотоциклі виїхав саме Серджіо Тачіні, здійснює навмисний таран, що є порушенням правила 6.3.3.
  • Видно, що він очікував конкретного гравця, що свідчить про цілеспрямованість дій.

Після того як він зрозумів, що помилився, гравець навмисно поїхав до місця спавну МОЗ К, де перебував Серджіо Тачіні, та подав скаргу за РПК.

Вважаю це прямою провокацією з метою подальшого подання скарги(скарга, ще одна, доказ) що підпадає під правило:

6.29. “Провокація гравців” — заборонено провокувати гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги в репорт або на форум.

Покарання: мут 30–90 хв / деморган 30–90 хв / бан до 5 днів.

Також звертаю увагу, що даний гравець навмисно вступив до клану, з яким у нас триває активна війна, що може свідчити про його цілеспрямовані дії щодо дестабілізації ситуації.

Окремо зазначу: гравець раніше подавав цю скаргу на Олександра Дзюбана, вказуючи його як модератора(докази), хоча на той момент він уже не обіймав цю посаду. Це виглядає як спроба навмисного отримання догани для старшого складу і було б уже 2 з 3 доган, але він трохи прогадав.

Аналогічна ситуація і зі скаргою на Серджіо Тачіні — подання без повного розгляду передумов конфлікту, хоча до цього між ними вже була перепалка.

Прошу Вас:

1. Підняти логи та повністю перевірити передісторію ситуації.
  2. Дати правову оцінку діям гравця 18218.
  3. Розглянути питання щодо покарання за навмисний злив особового складу та провокацію.
Також звертаю вашу увагу за порушення цього правила:

7.7. Заборонений обман адміністрації на форумі та введення її в оману (підробка доказів, монтаж доказів, зміна відео, редагування тощо). | Бан від 31 дня

І це вже не перший раз. За попередній раз данний гравець до цих пір не отримав покарання за злив мене як гравця і взявся за мій старший склад і мій клан, який є одним з найактивніших на сервері.
Дякую за об’єктивний розгляд ситуації.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео) вище в скарзі

Останнє редагування:

yurka

Поважний гравець
Реєстрування
25 Чер 2023
Дописи
275
Реакції
140
Бали
46
Є фактичні порушення правил при чому тут злив?
Що до логів , а навіщо тоді відео докази ?

На 0:59 секунді відео видно, як він, помилково вважаючи, що на мотоциклі виїхав саме Серджіо Тачіні, здійснює навмисний таран, що є порушенням правила 6.3.3.
Видно, що він очікував конкретного гравця, що свідчить про цілеспрямованість дій.
Розцінювати ситуацію на припущеннях ну таке собі
І тим більше дана скарга не стосується автора що вона цим хоче доказати?

yurka

Поважний гравець
Реєстрування
25 Чер 2023
Дописи
275
Реакції
140
Бали
46
І це вже не перший раз. За попередній раз данний гравець до цих пір не отримав покарання за злив мене як гравця і взявся за мій старший склад і мій клан, який є одним з найактивніших на сервері.
Дякую за об’єктивний розгляд ситуації.
Який злив давай по фактах бо слова це вітер

Лія Міллер

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
6 Лип 2025
Дописи
162
Реакції
390
Бали
68
Закрийте або видаліть скаргу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі