Розглянуто Виключно для ГА// Порушення правил нападу на ВЧ. | R-500

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Мазепа

Повернення 08.07🪖
Реєстрування
10 Бер 2025
Дописи
13
Реакції
24
Бали
18
1. Ваш нікнейм: Дмитро Мазепа
2. Нікнейм порушника: На відео
3. Назва клану порушника: ALLIANCE
4. Суть скарги:Шановний Ярослав Свиридов
9:15 був напад на вч тоді адміністраторів та іг.помічників в мережі не було. Суть сама така - я зайшов до гри о 8.50 та приблизно о 9.10 було оголошенно код 3 це одразу навело на думку що стався напад але запитав 10-20 то була казарма тоді я не повірив оскільки порушники не мають прав знаходитися у казармі на ВЧ, тоді підїхав до бункеру та побачив бус який стояв то одразу сталося порушення правил нападу на вч а саме 3.7. Дозволено нападати на військову частину упродовж такого часу: 16:00-18:00 та 20:00-22:00, що одразу виставляє покарання у вигляді деморгану, також з мого боку було наче мало о/с з клану я натякаю на те що осіб було менше 5 але інформація не підтверджена, тому прошу ГА або вище відкрити логування та подивитися наявну кількість осіб які брали участь у нападі та також видати стовідсоткове покарання за порушення правил нападу 3.7 та роздивитися на рахунок пункту покарання
2.1. Нападати на територію військової частини, якщо кількість нападників буде менша 5-х осіб. | Деморган 60 хвилин
Виняток: якщо на території військової частини вже знаходиться більше 5-х осіб, то інші нападники можуть проникати на ВЧ в будь-якій кількості.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Відео
Розумію, відео 4 хвилини але прошу підійися до цієї справи та роздивитися його повністю щоб бачили усю картину

6. Дата порушення: 25.06.2026

Михайло Солідний

ГС Неоф | Чорноморський край 07
Куратор лідерів
Реєстрування
5 Гру 2023
Дописи
1,804
Реакції
570
Бали
253
Вітаю.

Гравці [11007] та [11041] отримують:
2.7. Заборонено нападати на територію військової частини в заборонений час. | Деморган 60 хвилин

Щодо Вашого прохання перевірити кількість учасників нападу через логування - така можливість відсутня. Ми не можемо переглянути інформацію, яка дозволяє достовірно встановити кількість гравців, що одночасно брали участь у нападі на військову частину. Відповідно, перевірити або підтвердити можливе порушення п. 2.1 виключно за логами неможливо.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі