Василь Сміт
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 25 Кві 2024
- Дописи
- 152
- Реакції
- 387
- Бали
- 108
- Нікнейм адміністратора: Олександр Моноліт
- Особистий нікнейм: Василь Вайт (Чиплик)
- Суть скарги:
Шановний головний адміністраторе, Олександре Моноліте
Сьогодні, у цей важливий день, коли на сервері виходить довгоочікуване оновлення 3.0 та оголошено глобальну амністію, я звертаюсь до вас не просто з проханням я благаю зняти з мене ЧС і дати мені ще один шанс.
Я не намагаюся виправдатись. Я визнаю що я справді порушив правила, зробив помилку, яка коштувала мені багато. Але разом із покаранням прийшло й усвідомлення. Я зрозумів, що втратив можливість бути частиною того, що мені справді було важливо.
Усі ми люди. Кожен має право на помилку, але не кожен має сміливість її визнати. Я відверто визнаю свої дії. Мені не соромно сказати: я осоромився, але хочу виправитись. Хочу довести, що можу поводитись гідно, відповідально й поважно до інших.
Це не просто слова - це щире бажання змінити ставлення, відновити довіру та повернутись до гри вже зовсім з іншим підходом.
Благально прошу. Дайте шанс. Один. Востаннє. І я зроблю все, щоб ви не пожалкували.
З повагою та надією Василь. - (Якщо не можна зняти ЧС лідера прошу хоч зняти ЧС старшого складу дуже хочу повернутись і довести що змінився)
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
- Дата походження: 27.07.2025