Розглянуто Виключно для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Василь Сміт

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Кві 2024
Дописи
152
Реакції
387
Бали
108
  1. Нікнейм адміністратора: Моана Рейнер
  2. Особистий нікнейм: Василь Сміт (Тоді був Чиплик)
  3. Суть скарги:

4. Шановний головний адміністратор!

Я вже неодноразово звертався з оскарженням (близько 10 разів), і всі вони, на жаль, були відхилені. Цього разу я не буду виправдовуватись чи шукати причини минулих ситуацій. Моє головне прохання – дайте мені шанс довести справами, що я гідний посади лідера.

Ви прекрасно пам’ятаєте, як і я колись стояв на посаді лідера, і скільки енергії та часу я приділяв цій роботі. Я завжди намагався допомагати всім учасникам, підказувати новачкам, підтримувати команду. Неодноразово допомагав і Вам особисто у складних моментах, коли потрібно було швидке рішення чи порада 🙂.

Для мене ця посада була не просто роллю — це було відповідальністю перед людьми та проєктом. Я завжди виконував обов’язки максимально віддано, прагнув зробити організацію кращою, а команду – згуртованішою.

Я впевнений, що тепер готовий ще більше, ніж тоді. Готовий віддати всі сили, весь час та увагу, щоб довести, що довіра до мене була виправданою. Прошу лише одного — вірити не словам, а дати можливість показати результат.

1. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  2. Дата походження: 24 серпня 2025рр

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
799
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Ваше покарання видано доцільно та без можливості оскарження.

|РОЗГЯЛЯНУТО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі