Розглянуто Виключно для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
9 Кві 2025
Дописи
20
Реакції
17
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Флокі Лотброк ID-6845948
2. Нікнейм адміністратора: Моана Райнер
3. Суть скарги: Я Флокі Лотброк оскражую скаргу https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/№4055-ДМ-таран.344548/#post-1383112 оскільки гравець який написав скаргу не надав повний відеодоказ ситуації (він як гравець який подає скаргу має зобовязатись надати повний відкат ситації, включаючи з моменту самого затримання і що було до початку затримання і чи не було різних провокацій з його сторони), також в гравця не було чути мікрофон на початку відкату, можливо він провокував гравців . Також гравець якого він затримував був в клані ASGARD, і я був теж в клані ASGARD, на що він мені дав IC причину по ньому стріляти. Також хочу зазначити як DM I FD не сумуються, має бути щось одне, логічно що як що я його вбив то це DM, як що тільки наніс шкоду але не вбив це FD. І додаю від себе що на відкаті не видно хто саме його вбив, та хто БУВ за кермом автомобілля (Гравець Влад Перфоратор не був за кермом), і адміністатор не переконавшись в цьому видав йому покарння. Також вимагаю компенсацю оскільки я відсидів в деморгані 1 годину 30 хвилин
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): 5. Дата порушення: 24.11.2025

Останнє редагування:

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
800
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Гравець Владислав Бурба [6781148] отримує покарання згідно правил державних організацій:
2.21. Заборонено карати громадянина, який вчинив адміністративне правопорушення або злочин, не маючи доказів на протиправні дії. | Попередження
Порушення правил UKRAINE GTA:
6.27. "Уникнення RP відігрувань" - Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігровок, взаємодії з іншими ігровими персонажами. | Деморган 60 (При наступному порушенні WARN)

Гравцям Влад Перфоратор, Флокі Лотброк покарання DM та FD видано доцільно, оскільки відповідати порушенням на порушення - заборонено.
Щодо ваших тверджень стосовно сумування покарання DM та FD - видано різним гравцям, а саме гравцю Влад Перфоратор видано - FD, а гравцю Флокі Лотброк видано - DM.
Порушення щодо навмисного тарану від гравця Влад Перфоратор - відсутнє, оскільки він перебував в стані AFK.
На відеодоказах чітко видно порушення з обох сторін.
З адміністратором буде проведено бесіду стосовно уважного розгляду скарг.

|РОЗГЛЯНУТО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі