Розглянуто Виключно для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрюха Кріптаман

M WarszawFamQ | Північна Україна
Реєстрування
30 Жов 2022
Дописи
261
Реакції
324
Бали
83
1. Ваш нікнейм: Андрюха Прокурор
2. Нікнейм адміністратора: SERVER
3. Суть скарги:

Вітаю пане ГА, вчора я отримав блокування твінка за обхід блокування й я хочу оскаржити це блокування, адже саме правило обхода блокування чітко прописано та звучить так: 2.6. Заборонено грати з іншого акаунту обходячи блокування на основному акаунті (обхід бану). Дане правило застосовується у дві сторони, не залежно від дати створення акаунту. | Бан х2 до отриманого покарання на іншому акаунті, без урахування відбутих днів у покаранні Примітка: використання стороннього ПЗ, образа UKRAINE GTA (керівництва / адміністрації / рідних / тощо), НонРп шахрайство, обман, махінації, передача акаунту, тощо. В правилі є примітка з переліком, які саме блокування не можна обходити. Як бачимо це все тяжкі бани й навіть слово "тощо" означає, що також блокування подібне до перерахованого. Якби там замість "тощо" було написано "та інше", тоді згоден, що любий бан не можна обходити. Я граю вже давно й за весь час памятаю багато випадків, коли гравці отримували різні бани за відсутній відкат з битви, звичайні образи й подібні незначні блокування на декілька днів та грали з твінка, адже правило 2.6 не забороняє це робити. Якби обхід любого блокування рахувався б порушенням, тоді питання НАВІЩО в правилі є перелік?! В моєму випадку я отримав блокування за те, що по вже розглянутій скарзі було видалено відео, сталося це не по моїй вині, але раз скарга була моя й посилання на відео надав я, то відповідно й з покаранням я згодний. Але це не є тяжким порушенням яке завдає хоч якоїсь шкоди проекту, тому я рахую й грати з твінка в такому випадку не забороняється. Тому прошу зняти блокування мого твінк аккаунта. Пані ЗГА прошу не розглядати дану скаргу, Вашу думку щодо цієї ситуації я почув та категорично з нею незгодний. Правило обходу має перелік, й Ви його проігнорували.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1774119800013.png

5. Дата порушення: вчора

Останнє редагування:

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,534
Реакції
991
Бали
253
Вітаю!

Якщо ваш основний акаунт перебуває у блокуванні, вам заборонено грати на твінк акаунті, доки не закінчиться блокування на основному акаунті.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі