Відмовлено Виключно для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артур Бакровський

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Реєстрування
20 Лис 2024
Дописи
93
Реакції
191
Бали
88
1. Ваш нікнейм: Артур Бакровський
2. Нікнейм адміністратора: Владислав Марловський
3. Суть скарги: Адміністратор Владислав Марловський , не маючи повної відеофіксації ситуації видає некореткне покарання, домальовує собі "сценарії" аби просто видати те покарання.

На відео видно як ми їдемо троє в машині , далі вибігаю я та починається перестрілка, з покаранням яке видали мені я згоден .

Чому видали покарання саме ДМ, двом іншим людям які знаходились в одній машині - невідомо, тому що ДМ це саме тоді коли вбиваєш людину - це перше.
(якшо навіть брати такий сценарій , то ДМ всім трьом аж ніяк не видається, одному ДМ хто вбив , іншим ФД )

Друге - на відео немає фіксації де саме Вікторія Бакровська та Онуфрій Дикий взагалі стріляють в сторону СБУ, це міг бути хто завгодно ( банально , в грі існує маска яка прибирає мітку з міні мапи , і людина в масці могла приїхати , та допомагати нам в перестрілці з СБУ, або ж навпаки вбивати нас , допомагаючи СБУ), тобто на відео не видно хто саме стріляв в нашу сторону .

Чому даний адміністратор видає покарання немаючи повної фіксації , де не видно порушення певних гравців?

Прошу видати покарання даному адміністратору , так як це вже не перші конфлікти з даним адміністратором , де він видає покарання від "балди" , бо так захотів )
Або не маючи повної РП ситуації , також видає покарання, знову ж таки - аби видати.

Також прошу видати компенсацію гравцям, які були покаранні просто так .

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): СКАРГА
5. Дата порушення: 10,04,2026

Останнє редагування модератором:

Коді Флоренс

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Бер 2024
Дописи
934
Реакції
555
Бали
153
Вітаю , скарга розглянута вірно , покарання видано доцільно . Порушення від адміністратора немає

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі