Відмовлено Виключно для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вікторія Присяжний

Новий гравець
Реєстрування
4 Лип 2026
Дописи
4
Реакції
0
Бали
3
Ось оформлена скарга українською мовою для ГА Алекса Шнайдера.

---

1. Ваш нікнейм: Вікторія Кащей

2. Нікнейм адміністратора: Назарій Казмірук

3. Суть скарги:

Шановний ГА Алекс Шнайдер, прошу особисто розглянути мою скаргу.

Я подала скаргу на гравця за порушення правил (DM). Під час розгляду адміністратор Назарій Казмірук виніс покарання не порушнику, а мені, зазначивши порушення PG. Після цього інший адміністратор повторно переглянув ситуацію та встановив, що гравці дійсно порушили правила, за що отримали відповідні покарання за DM та DM Car.

Це свідчить про те, що первинне рішення адміністратора було помилковим.

Після цього я звернулася до адміністратора в Discord, щоб з'ясувати причину такого рішення. Так, моя фраза була написана на емоціях і могла бути сприйнята некоректно, однак я не мала наміру образити адміністратора. Моєю метою було зрозуміти, чому замість порушника покарання отримала саме я.

Прошу звернути увагу не лише на переписку в Discord, а й на сам факт неправильного розгляду моєї скарги, який згодом був виправлений іншим адміністратором.

Також прошу перевірити об'єктивність дій адміністратора Назарія Казмірука під час розгляду моєї скарги та надати оцінку його діям. Якщо будуть встановлені підстави, прошу також перевірити можливий конфлікт інтересів.

Прошу розглянути цю скаргу особисто та прийняти справедливе рішення.

4. Докази порушення (скріншот/відео):

5. Дата порушення: 15.07.2026

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
640
Реакції
311
Бали
123
Вітаю Шановний гравець.
Оскільки ви на момент порушення були працівником МОЗ, Назарій Казмірук розглянув скаргу, оскільки він слідкуючий МОЗ та передав скаргу на розгляд додатково слудкуючим Неоф, де інший адміністратор розглянув порушення виключно гравців з неофіційних організацій.
Враховуючи ваше спілкування з адмінітсратором, ваші висловлювання - покарання щодо PG видано вірно.
Покарання за образи адміністрації видано вірно.
В оскаржені відмовлено.
|Відмовлено|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі