Розглянуто Виключно для Галицького і Густіліну цікаво теж буде почитати та почути думку

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Лія Міллер

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
6 Лип 2025
Дописи
160
Реакції
391
Бали
68
1. Ваш нікнейм: Лія Міллер
2. Нікнейм адміністратора: ГА/ЗГА
3. Суть скарги:Оскарження
Я не бачу сенсу говорити з ГА, бо його роботу я розцінюю, як блат і це так вважаю не тільки я.
Я прошу вас оскаржити моє блокування так як, я не підпадаю під правило 6.36
6.36. "Злив особового складу" - Заборонений навмисний злив особового складу адміністрації, гравця, фракції або клану, також общаку клана (на розсуд адміністрації). | Бан 14-31 день
Зі слів самого ГА «На жаль, скарги які були схвалені, не рахуються за порушення пункту правил 6.36 "Злив особового складу". Згідно з правилами сервера, зливом особового складу вважається подання 3-х і більше відхилених скарг.»

Прикріпляю свої скарги та оскарження, які були розглянуті з доказами та порушеннями і я не порушила ні одного правила UG чи форуму!
За гравцями було помічене порушення і я маю повне право подавати скаргу на форум, а більше самі адміністратори відповідаючи постійно на репорт відправляють на форум!
Скарга
Оскарження за невірний розгляд

Клан Варшава вирішили у войсі надавити на ГА, щоб він видав покарання за злив. Їхні докази, за зливання кланів і інших гравців були або давні, що вже не підлягало розгляду або з метою просто мене забанити, бо повторюю всі скарги були розглянуті за фактичні порушення і не відносились до клану Варшава
Але повернемось до доган
  1. Перша догана, яка була у клану була за DB in GZ від модератора клану - я там не причетна! Доказ
  2. Друга догана була видана за багоюз від модератора по його ж скарзі - Доказ
  3. Догана малася бути отримана по моїй скарзі 17.03 за багоюз і самі чудово знаєте, що були і інші порушення(для кого існують правила ТК, ДМ ЗЗ, ФФ? про які в голосовому чаті з вами та старшою адміністрацією говорила не Я вам.) багоюз був і скарга розглянута - доказ

Тепер головне, пан Андрій та пані Вікторія ігнорували мене, мого модератора та адміністраторів які сиділи з нами у войсі три дні. З 17.03 по 20.03 докази від мене
докази від іншого модера
20.03 ГА протягом двох годин все таки зайшов у голосовий канал і визнав що порушення є, і сказав скарги від всіх гравців будуть перерозглянуті до 21.03 17:00 та догану 22.03 за дБ зз знімати не будуть. Доказ
Протягом двох днів 21.03 та 22.03 ГА та ЗГА ігнорували старший склад та моїх знайомих, яких стосувались данні ситуації. Докази є вище в скріншотах.
Виглядає як навмисно тягли час цілий тиждень. Тому що, якщо дивитися оскарження гравця, який кричав що я зливаю їх, ГА і ЗГА розглядали відразу можете глянути на форумі всі скарги за останній тиждень від Андрюхи Кріптомана їхня подача та розгляд
23.03 ГА сказав перерозгляду не буде, що всі скарги розглянуті вірно. питання чи взагалі був розгляд скарг, якщо коли ми звʼязалися з Галицьким все таки порушення були і покарання видали доказ
Тільки після того, як ми все таки змогли вийти на Вас пане Олег скарги були перерозглянуті 23.03 з 15:00 до 18:00 і всі покарання було видано. Але відновлюючи хронологію хочу звернути вашу увагу, якби не ігнорування ГА, ЗГА та вірний розгляд скарги перших днів, тобто 16-17.03 ви б мали видати покарання клану ще 17.03 і вони б ніяк не зняли догану за бали. І був би списаний общак, як зазначимо в правилах проекту. Відкритий блат? І чи немає за це бути покарана головна адміністрація, а не я бо так захотіли гравці клану Варшава?
Продовжуємо у нас на сервері зараз активні фамки від кланів Форбс та прокуратури, мій клан з дісайзами і так само як мені відомо фамка бездарі теж хотіли на картель доказ
Але чомусь ГА ігнорує цей факт і випускає на картель не скриваючи цього 2 союзних клани, які грають постійно один за одного. Люди переходять з клану в клан, а лідери їхніх кланів завжди кричать, що у кожного свій стак. Перевірте по логах і подачі заявках. Один клан стоїть афк цілий сезон. Правила битви за картель, адміністрація ігнорує цілком. Докази
Коли паралельно із-за цього багато інших кланів на сервері уходить афк, бо Головна адміністрація їх ігнорує і не хоче випускати 3 різних клана. Чи вам не потрібен актив на нашому сервері і активна гра від гравців?
Цікавий момент ГА розповідає мені за те що я маю звертатись до лідера клану за їхні порушення і те що вони говорять. Спираючись на те що, лідер буде видавати покарання. За час який спостерігаю і скидали мені різні гравці з дс Варшави чи не бачив лідер поведінки своїх гравців? Думаю цілком бачив Докази
Цікаві докази за союз, невірний розгляд скарг та оскаржень, зняття доган, які вплинули на рп серверу ТУТ
Співпадіння чи все таки блат пане Олег?
Це питання цікавить багатьох на 04 сервері. Видання покарання, яке не підпадає під мою ситуацію, бо відповідальність за некоректну роботу ГА і ЗГА не я маю нести і більшість гравців це розуміють і бачать. І чому ви ігноруєте данну ситуацію чи щоб когось почули потрібно надати розголос данній ситуації?
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Доказ
5. Дата порушення: від 15.03 по сьогоднішній день

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі