Розглянуто Виключно для Григорія Густіліна або керівника Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Гру 2024
Дописи
113
Реакції
29
Бали
33
  1. Нікнейм адміністратора: -
  2. Особистий нікнейм: Олег Степаненко
  3. Суть скарги: На початку батл пасу після оновлення 3.0 багато ютуберів почали купляти рівні бп за карбованці і забирали Chevrolet Corvette C8 в числі перших. Робивши огляд на авто був А клас деталей. На даний момент автомобіль став S класу. Це безвідповідальність розробників, які могли хоча б попередити гравців офіційно на сайті форуму або дискорду. І ті, хто перші забрали авто, могли затюнити їх по 90к за кейс, а ми маємо по 900к за кейс. Також багато хто з моїх знайомих в тому числі і я почали купляти деталі, бо думали що авто А класу. Це введення в оману гравців і безвідповідальність всіх тих хто розробляв і має відношення до цього проекту. Розробники зробили як їм вигідно, та думають що люди будуть донатити задля того щоб затюнінгувати цей автомобіль. Це просто вже переходить межі і відчуття таке, що нас всіх змушують донатити щоб мати щось на цьому проекті, а якщо не донатиш, бігаєш з балансом пару мільйонів чисто на заправку, оплату квартири і на поїсти. Зараз скажуть щось в сторону ютубера який це відео записував, але претензій до ютубера Фішер я не маю! Оскільки він просто робив свою роботу, і у відео тоді був А клас. Тому обману від даного ютубера немає, а від розробників можна було хоч слово сказати що змінюють клас чи ще щось таке. Прохання ГА/ЗГА не брати на розгляд дану скаргу, оскільки це виключно для керівника або власника проекту.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): До зміни / Після зміни
  5. Дата походження: 03.08.2025

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,055
Бали
253
Вітаю!

На жаль, клас авто буде S класу, це було виправлено одразу після оновлення 3.0.
Хочу зауважити що транспорт вищого класу їде швидше ніж класи нижчих рівнів, в цьому випадку класу А.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі