Розглянуто Виключно для Керівника/ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола Васьків

Старожила Ukraine Gta
Реєстрування
28 Січ 2024
Дописи
119
Реакції
157
Бали
48
1. Ваш нікнейм:Ніколас Голобородько
2. Нікнейм адміністратора:ГС Держ ЗГС
3. Суть скарги:Вітаю шаноне керівництво Ukraine Gta Я Хотів на 07 сервері кандидувати на посаду президента створив партію все було добре подав заявку на посаду президента дивлюся в заявках термін розгляду заявок 01.07.2026 очікую вчора пишу до згс держ він мені відписує очікуйте.Вчора о 23 дивлюся на заявки а там пише замість 01.07.2026 пише 10.07.2026 коли писав до згс держ він написав "це все до ГС Держа" пишу до нього він не відповідає хоча він був в мережі незнаю чому мене не хочуть приймати якщо вони вважають що країна без президента це по кайфу вони самі видають загран паспорта і чомусь далі тягнуть заявки без президента в країні не працюють суди прокуратури ВРУ пуста не працює нічого.А державні організації нікому не підпорядковуються бо навіть вже 2 тиждні немає нікого щоб регулювали їхню роботу немає ні міністрів ані премєра міністра,а Старші адміни видають собі президента і видають раз на день загран і беруть собі комісію хоча на інших серверах за 3 дня розглядають заявки на президента прошу з цим щось зробити шановне керівництво.
Так має виглядати справжнє Рп?
То ще більше надійтесь на прилив гравців...
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):-

5. Дата порушення:-

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,786
Реакції
1,728
Бали
253
Вітаю
Термін заявки було відтерміновано для того аби провести рівноправний обзвн та перегляд заявок, враховуючи те що вас 15 років то вам потрібно надавати виключення. Враховуючи ваш вік то ГС та ЗГС держ вирішують самостійно чи допускати вас до обзвону.

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі