Відмовлено Виключно для Керівника Технічної Підтримки (КТП)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Юрчишин

L ЗСУ | Центральна Україна [01]
Лідер
Реєстрування
11 Тра 2023
Дописи
2,218
Реакції
1,165
Бали
253
1. Discord сервер(-и): -
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): -
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: copibar0
4. Суть звернення:
Вітаю, шановне керівництво технічної підтримки!
Вже пройшло понад 3 з половиної місяці, як я знятий з усіх посад та занесений до певних чорних списків, мова зараз йде саме про ЧС Тех.Підтримки. За цей довгий термін який минув з моменту мого зняття, я багато чого переосмилив, мова йде про мої певні дії які були та про поведінку, яка була некоректною в певних моментах, прошу вибачення за свої дії які були мною зроблені, а також прошу дати мені будь ласка ще один шанс, зайняти посаду модератора діскорду.
5. Докази (скріншоти/відео): -
6. Дата видачі покарання: 25.03.2025

Соломія Крушельницька

Керівник технічної підтримки
Керівник Тех.Підтримки
Реєстрування
5 Жов 2023
Дописи
307
Реакції
167
Бали
103
Вітаю.

Як заступник керівника технічної підтримки, також маю право надати відповідь на Ваше звернення.

Уважно ознайомившись із Вашим зверненням, усіма наданими Вами деталями та попередніми оскарженнями, можу винести наступний вердикт.

Надаємо Вам право на повторне оскарження чорного списку відділу технічної підтримки через невизначений термін. Це означає, що у Вас буде шанс оскаржити раніше, якщо Ви продовжите демонструвати відповідальну та позитивну поведінку на інших посадах.

Як відомо, наразі Ви перебуваєте на посаді лідера фракції в UKRAINE GTA 5. Продовжуйте якісно виконувати свої обов'язки, і, якщо в майбутньому будете претендувати на інші посади, зокрема, наприклад, адміністративні, а також збережете позитивну репутацію серед колективу, покажете себе з кращої сторони — подайте повторне оскарження, і воно буде уважно розглянуте.

Станом на зараз — відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі