Розглянуто Виключно для Керівника проекту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Юрчишин

L ЗСУ | Центральна Україна [01]
Лідер
Реєстрування
11 Тра 2023
Дописи
2,211
Реакції
1,165
Бали
253
  1. Нікнейм адміністратора: -
  2. Особистий нікнейм: Олександр Юрчишин
  3. Суть скарги: Вітаю!
    На днях мене зняли з посади адміністрації через гру на сторонніх проектах.
    Як ми знаємо адміністрації/модерації було дозволено грати на сторонніх проектах, з моєї сторони була невеличка помилка, про яку я жалкую, а саме те, що я створив форумний акаунт та акаунт в грі на іншому проекті платформі МТА.
    Форум та акаунт в грі було створено 31.01.2025 на той проект було здійснено вхід декілька разів.
    Після того як я його створив минув приблизно 1 місяць, коли я вирішив запитати "Чи дозволено нам грати на інших проектах" на що отримав відповідь "Так, можна, але не на платформі МТА".

Коли я отримав відповідь "Але не на платформі МТА" , я не знав що робити, та промовчав.

Минуло майже 2 місяці з створення мого аккаунту, я на нього не заходжу, не граю, так як на грі на інших проектах не було достатньо часу.

Було декілька моментів, стосовно стороннього проекту, а саме, після створення акаунту мені людина видала ролі "Куратор" , а також "Адміністратор", минув деякий час, та він мені видав і права Ст.Адміністратора в грі (Дізнався я був нещодавно).

Я просив зняти то все і більше так не робити, після чого мені сказали добре, коли мені сказали "Добре", я навіть і не згадував про той проект, але як учора виявилось на форумі в мене були ролі "Куратор" , а також "Адміністратор",після чого я зрозумів що мене підставили та слили з всіх моїх посад, про що я сильно жалкую, на ці посади було витрачено досить такий великий час.
    Посада адміністратора - 1 рік та майже 1 місяць
    Посада ЗГС Держ - Майже 3 місяці
    Посада СМ - 1 рік

Що стосовно іншого проекту.

На скріншотах ми можемо побачити, що активність на форумі була в Липні та у Вересні, ніяких посад там не було займано, а був лише звичайним гравцем, який подавав на підвищення, також як вам стало відомо, що я був подавав заявку на посаду Ігрового Помічника на тому проекті (назву не говорю), перед тим як то я зробив, я збирався піти повністю з проекту, на то були деякі обставини, я повідомив КТП що збираюсь йти за власним бажанням, та сказав що подумаю, пройшло години 3-5 після чого я написав що я передумав, заявку на Ігрового Помічника я був видалив, та продовжив працювати далі.

Дуже велике прохання щоб ви оскаржили мені ЧСА 🥺🥺🥺
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  5. Дата походження: 26.03.2025

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі