Відмовлено Виключно для Керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола Бондаренко

Західна Україна
Реєстрування
19 Лют 2025
Дописи
67
Реакції
72
Бали
73
1. Ваш нікнейм: Микола Бондаренко
2. Нікнейм адміністратора: Олег Галицький
3. Суть скарги:
В попередній скарзі я запросив порушені мною правила проекту, і відповідь отримав не конструктивну.
Звичайним гравцям, як я і був не заборонено правилами бути в складі адміністрації іншого проекту. Я не був на пості лідера/адміністратора та тому подібних посадах в момент блокування, тому цей факт можемо не брати до уваги, так як правила лідера і адміністратора до мене не мали відношення.
Що ж на рахунок використання ресурсів у власних цілях, хочу побачити аргументованішу відповідь або будь-які докази. Тому що з моєї сторони використання ресурсів ukraine gta не було.
По-перше я не компетентний в даній сфері щоб використовувати ті ресурси, поняття не маю що з ними робити.
По-друге згідно правила:
1.6. Відносини між гравцями та адміністрацією будуються на правоті адміністрації та презумпції невинності гравця. Іншими словами, гравець не може бути оголошений винним, доки його вина не доведена, але й адміністрація не видає покарання просто так, а діє виключно за правилами UKRAINE GTA та додатково за наявності, правилами серверу на якому перебуває адміністратор та грає гравець.
Отримане мною покарання не є доказаним або аргументованим, припущення не є доказом.Тож блокування є самовільним чи я шось не так розумію.
Якщо ж опиратись на правило:

1.15. Головна адміністрація залишає за собою право відійти від встановлених нормативів для вирішення ситуації (що можуть бути не описаними правилами тощо в залежності відситуації, яка трапилась), або покарати гравця більш суворіше ніж зазначено, спираючись на тяжкість порушення, багаторазовість порушень цих чи інших.
в такому випадку моє порушення потрібно якимось чином аргументувати, або довести згідно правила 1.6.
Тому шановний п.Олег Галицький прохання цього разу надати мені конкретну відповідь конструктивну та якимось чином довести мою провину. Якщо ж ні тоді прохання зняти з мене блокування серійного номера, та надати можливість продовжити грати. (Докази можете надіслати в особисті повідомлення в тг він у вас в наявності). Дякую.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -
5. Дата порушення: 15.07.2026

Останнє редагування:

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,255
Реакції
5,149
Бали
253
Вітаю!

Вами було здійснено використання наповнення усього нашого форуму та усіх тем, які були написані іншими людьми, де вами було скопійовано ресурс та замінено деякі слова на інший проєкт на якому ви перебували на посаді.
ТАкож додатково здійснювали рекламу у наших пабліках та інших соцмережах що несе за собою шкоду нашому продукту та унеможливлює оскарження вашого покарання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі