Розглянуто Виключно для Мстислава Подільського // S.M 03

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андре Морріс💎

L ЗМІ | 03 сервер
Реєстрування
20 Січ 2025
Дописи
103
Реакції
183
Бали
48
1. Discord сервер(-и): 03
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): Софія Лісова
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: Андре Морріс (@andr3e.ah)
4. Суть звернення:
Доброї ночі
По набору на модератора діскорду, я пройшов набір та обзвон. Після чого мене додали в групи та видали цю роль мд. Я трішки попрацював під вечір на пішов спати. У всіх кого взяли по цьому наборі чомусь забрали ролі та сказали очікувати. Ми чекали майже добу, після чого роль видали усім крім мене та видалили з груп. Від Софії Лісової я не почув жодних пояснень. Вона просто видалила і навіть не написала ні слова, так ніби я сам маю догадуватись. Після обзвону вона мені сказала що я прохожу відразу, думаю це тому що на обзвоні я не зробив жодної помилки. Тому я не розумію у чому взагалі справа. Я не розумію чому Софія лісова вже не тільки зі мною, просто знімає і тд людей, і не пише їм а ні слова.
5. Докази (скріншоти/відео): посилання
6. Дата видачі покарання 04 липня 2025

Мстислав Подільський

Керівник Тех.Підтримки
Реєстрування
18 Лют 2023
Дописи
447
Реакції
360
Бали
68
Вітаю.

Приносимо за це вибачення. Сеньйор 03 Discord серверу порушив дотримання внутрішнього регламенту стосовно звітності після обзвону. За це були застосовані штрафні санкції.

Всі кандидати які були відібрані Сеньйором — перевіряються, але механізм перевірки з її сторони був порушений, не дочекавшись вердикту. Через це і зняли ролі на тот момент через порушення даних дій.

Вас особисто знаю добре і допомагав з технічними моментами під час буття Вами ігровим адміністратором, але наразі прийняти на посаду не є можливим. Сподіваємось в майбутньому з Вами ще зустрінемось.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі