Розглянуто Виключно для Олега Галицький

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тоні Житомирський ꑭ

СБУ | Чорноморський Край ꑭ
Реєстрування
25 Гру 2025
Дописи
82
Реакції
134
Бали
38
1. Ваш нікнейм:Тоні Житомирський
2. Нікнейм адміністратора -
3. Суть скарги:ВІтаю Пане Олег Галицький сталася така ситуація я подав дві скарги на неоф які роглягнув наш ЗГС Неоф Діма Хансен
1 скарга 2 скарга я не знаю чому но в мене пропали відео-запис хоча я їх не видаляв та мені дали блокування за порушення првил UG а саме 7.3. Заборонено видаляти докази зі схваленої / розглянутої скарги протягом 7 днів з моменту подачі скарги. | Бан 6-14 днів / мені дали блокування на 7 днів за те шо я видалив ті відео-записи я їх не видаляв в мене вони чомусь пропали з компютера,Пане Олег я знаю шо це вже мої проблеми шо в мене пропали відео-записи,це не ваші проблеми але я хочу шоб ви Взяли під увагу що наш ЗГС Неоф Діма Хансен переглянув ті дві 2 скарги та схвалив та гравці отримали покарання.
вчора на мене подали скаргу можете переглянути її ось тут.
https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...арги-на-настпуний-день-після-розгляду.378679/
Пане Олег я знаю ви дуже добрий Керівник Проекту я прошу вас мені зменчити моє покарання або його зняти загалі,я не знаю чому вони в мене пропали.
може в нашого ЗГС Неоф є відео запис як він переглялдав.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): 5. Дата порушення:14.03.2026

Вітаю Шановний наш улюблений ГА прошу вас не надавати мені відповідь на мою скаргу скарга було написана
Виключно для Олега Галицький тобто для нашого Керівника Проекту
Дякую за Увагу.

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,053
Реакції
841
Бали
253
Вітаю
Перевіривши докази виношу вердикт:
При спілкуванні з Вами Старшою Адміністрацією було встановлено, що відео докази були видалені автором (Вами), платформа YouTube сповіщає про виявлені порушення та видалення відео, повідомлення про видалення не було.
Покарання видано вірно.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі