На розгляді Виключно для Олега Галицького| Відповіді від ГА/КА не цікавить

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
9 Бер 2025
Дописи
175
Реакції
108
Бали
48
1. Ваш нікнейм:Майк Бджола
2. Нікнейм адміністратора:Алекс Карпатиченко
3. Суть скарги:
Вітаю, шановний Олег Галицький.

Сьогодні сталася така ситуація: працівники СБУ почали заливати скарги на мене та Артема Левина. Після цього я також переглянув свої відеозаписи та знайшов їхні порушення. Я обрізав фрапси так само, як це робили працівники СБУ — до 8–10 секунд.

Після того як я залив усі 5 скарг, отримав відповіді, що на відео немає повної РП-ситуації. Потім я зайшов у гру та побачив, що мене заблокували на 21 день за причиною «злив фракції». По суті, я лише відповів скаргами на їхні дії щодо мого клану, тому не бачу в цьому порушення.

Також з боку НПУ та СБУ є дуже суттєві порушення. Коли я почав заливати скарги та звертатися до старшого складу, мені передавали, що генерал СБУ сказав: якщо ми будемо їм заважати, провокувати чи робити щось подібне, то ГА Віктор Репецький видалить мені акаунт. На мою думку, він закриває очі на грубі порушення та погрожує видаленням акаунта.

Також у мене є питання до Алекса Карпатиченка, який мене заблокував: я маю закривати очі на грубі порушення чи як?

Можна також згадати Романа Семегена, який теж заливав багато скарг, але його чомусь не заблокували, хоча, наскільки мені відомо, такі наміри були.

За потреби можу зайти у голосовий чат і детальніше розповісти про ці ситуації.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Тик
Скарги від мене: 1 2 3 4 5
Скарги на СБУ: 1 2 3 4 5 6
5. Дата порушення:13.07.26

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі