Розглянуто Виключно для Олега Галицького. Відповіді від ГА-КА не цікавить

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем_Левин

Ех 06|Полковник|СБУ|
Реєстрування
24 Лип 2024
Дописи
166
Реакції
71
Бали
33
1. Ваш нікнейм: Артем Левин
2. Нікнейм адміністратора: Олег Яворівський
3. Суть скарги: Вітаю, шановний Олег Галицький. Я звертаюся з приводу виданого мені покарання у вигляді блокування акаунта на 30 днів за пунктами правил 6.38 «Багоюз» та 5.11 «Неадекватні висловлювання / дії» Я вважаю, що термін блокування порахований неправильно та суперечить правилам UKRAINE GTA. Уся ситуація відбувалася в один і той самий проміжок часу. Я просто їздив на самокаті поруч із працівниками СБУ. Коли вони відкрили по мені та по іншй людині вогонь, єдине яке повторювалося не один раз , що я вигукнув, була фраза: «По собі постріляйте». Окрім цих слів, жодних інших образ, нецензурної лексики чи неадекватних дій з мого боку не було. Проте інша сторона конфлікту вирішила навмисно розділити один і той самий відеозапис на кілька коротких уривків. Вони залили декілька скарг, які фактично стосуються однієї спільної ситуації. Адміністратор Олег Яворівський розглянув ці скарги як окремі інциденти, через що покарання було примножено. За правилами сервера гравець не може нести повторну відповідальність за один і той самий вчинок у межах однієї РП-ситуації. Якщо ми звернемося до правил UKRAINE GTA, то побачимо такі максимальні обмеження: пункт 5.11 («Неадекватні висловлювання / дії») передбачає Мут 60-180 хвилин або Бан до 5 днів, а пункт 6.38 («Багоюз») передбачає Деморган 60-120 хвилин, Варн або Бан до 10 днів. Навіть якщо припустити, що адміністратор вирішив сумувати покарання за двома статтями та видати їх по «максимуму», загальний термін блокування мав становити не більше 15 днів (5 днів за пункт 5.11 + 10 днів за пункт 6.38). Видача бану на 30 днів за одну й ту саму ситуацію є перевищенням встановлених лімітів. Я визнаю свою присутність у цьому інциденті, проте вважаю термін у 30 днів абсолютно несправедливим, оскільки він перевищує норми правил удвічі через дублювання доказів від гравців. Прошу переглянути рішення адміністратора Олега Яворівського , врахувати факт того, що скарги були написані на один і той самий момент.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Тик
5. Дата порушення: 13.07.26

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,334
Реакції
820
Бали
253
Вітаю.
Блокування зменшено до 14 днів.

Оскаржено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі