Розглянуто Виключно для Олега Галицького (ГА/ЗГА не відповідати) | Зняття з посади адміністратора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Рокса Буданова

Західна Україна | 02
Реєстрування
2 Сер 2024
Дописи
203
Реакції
361
Бали
68
1. Нікнейм адміністратора: Моана Рейнер

2. Особистий нікнейм: Рокса Буданова, Євген Київський, Янг Рейвел, Андрій Мамаєв

3. Суть скарги: Щоб уникнути дублювання однакових скарг від кожного з нас, ми вирішили написати цю «колективну» скаргу відразу від чотирьох осіб.

27.08.2025 р. мене, Андрія Мамаєва, Янга Рейвела та Євгена Київського зняли з посади адміністрації. Причина, яку вказала Моана Рейнер, звучить як «втрата довіри від головної адміністрації». Але хочу пояснити ситуацію з мого боку. Я сама написала Моані з проханням зняти мене з посади за власним бажанням. Те саме зробив і Андрій Мамаєв. Жодних попереджень від Моани щодо якоїсь «втрати довіри» не було.

Ми віддавали свій час, сили, і завжди намагались виконувати обов’язки адміністратора. Наше з Андрієм Мамаєвим рішення піти було особистим, і ми хотіли зробити це спокійно, без негативу. Але замість цього, нас зняли з таким формулюванням. У випадку з Євгеном Київським та Янгом Рейвелом, ситуація ще дивніша: вони взагалі не отримували жодних попереджень про можливе зняття. Для них це стало несподіванкою, а пояснень, чому так сталось, так і не було.

Більше того, після нашого зняття ми всі (я, Андрій, Євген, Янг) писали до Моани Рейнер, щоб з’ясувати, у чому саме полягає «втрата довіри». Ми просили чіткі пояснення, аргументи та докази, але повністю обгрунтованої відповіді так і не отримали. Натомість її відповідь усім була однаковою — скопійований текст «ctrl c + ctrl v», без жодної конкретики, фактів чи доказів.

Особисто у мене, після її відповіді, виник цілий ряд запитань, але на жодне з них я так і не отримала відповіді. Це лише більше підкріплює відчуття упередженості в цій ситуації. Якщо навіть на прямі запитання не дають обгрунтованої відповіді, то про яку «чесність та прозорість» може йти мова?

Окрім цього, ще до зняття з адміністрації, нас чотирьох, зняв із посад слідкуючих за неофіційними організаціями, Василь Перегінець (ГС Неоф) у перший же день після свого призначення, без будь-яких попереджень чи пояснень. Вважаю такі дії несправедливими та безпідставними, оскільки я також зверталась до В. Перегінця із запитанням, в чому причина. І знову ж таки, аргументованої відповіді я тоді так і не отримала.

Таким чином, виходить, що всі наші зняття — і з адмінки, і зі слідкуючих — відбулися без пояснень, майже без діалогу і реальних причин та доказів.

Тому прошу:
1. Переглянути рішення щодо формулювання причини мого зняття та зняття Андрія Мамаєва.

2. Надати повноцінні та аргументовані відповіді на запитання, які ми ставили після зняття (ці всі запитання, Олег, ви можете побачити у себе в приватних повідомленнях).

3. Звернути увагу на те, як головний адміністратор комунікує з іншими адміністраторами, щоб у майбутньому уникати подібних ситуацій.

4. Переглянути ситуацію зі зняттям Янга Рейвела та Євгена Київського, які взагалі не мали жодних попереджень.

5. Дати пояснення щодо рішень Василя Перегінця відносно нашого зняття з посад слідкуючих за неофіційними організаціями.

6. Звернути увагу на роботу Моани Рейнер загалом, адже подібні випадки підривають довіру до головної адміністрації.

Також хочу додати кілька моментів:
1. У самому знятті Моана Рейнер вказала причину «втрата довіри», але в особистих повідомленнях озвучувала іншу. Чому немає чіткості в офіційних і приватних поясненнях причини зняття? І яка ж насправді причина?

2. На зборах лідерів, коли мова зайшла про слідкуючих і дійшло до ДКВС, Моана одразу сказала, що за ДКВС вона знає все сама, і навіть не дала висловитись лідеру. Хоча, можливо, він хотів би навести на проблеми чи недоліки, але через її позицію, його думку ніхто так і не почув. Цікаво, чому про інших слідкуючих вона давала можливість висловлюватись, а про ДКВС ні?)

3. Також маємо ще одне запитання, чому одному з адміністраторів, який на той момент не обіймав посади ГС чи ЗГС, і тим більше посади ГА чи ЗГА, було дозволено вести одну з офіційних груп? Хоча, наскільки нам відомо, подібні офіційні групи можуть вести лише ГА або ЗГА.
Звісно, ще є декілька незрозумілих моментиків, які не хотілось би виносити на загал. Тому, просимо вас, Олег, зв’язатися з нами, для надання трішечки детальнішої інформації, щодо цього.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):

5. Дата походження: 02.09.2025

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,048
Бали
253
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Стосовно Зняття за власним бажанням: За добу до вашого зняття у голосовому чаті, де перебували люди серед адміністрації було сказано за завтрашній день, що склад адміністрації зміниться.

Перейдемо до причин зняття 4 адміністраторів та чому цього не було зроблено раніше. Головна адміністрація отримала інформацію, яку згодом було перевірено, а саме злиття конфіденційної інформації з офіційних груп адміністрації. Ця інформація поширювалась поміж колишніх адміністраторів/ звичайних гравців. Беремо до уваги те, що були спроби злиття особистої інформації ГА 02, дії, які принижують честь та гідність даної людини. Також, обговорення дій як Головної, так і звичайної адміністрації — не є виключенням. Серед цього колу осіб також варто виділити людину, яка була адміністратором та дозволила собі висловитись про наш проєкт негативно та порівняти UKRAINE GTA з проєктом, чиї розробники є громадянами країни агресора.
Наступне, що потрібно обговорити це - Чому не було повідомлено про зняття та чому не було сказано реальну причину зняття. Головний адміністратор залишає за собою право доповнювати / зменшувати склад адміністрації на власний розсуд і якщо для цього є причини. Стосовно вашого зняття - на це є вагомі причини, які вище були висвітлені. Чому ж не було повідомлено завчасно про зняття - це рішення ГА, в цьому немає заборони та подібні рішення приймаються в швидкому порядку без попереджень.

Ваше зняття зі слідкуючих неоф - це рішення головного слідкуючого оскільки він в праві переобрати весь склад слідкуючої адміністрації на свій розсуд.

Щодо зборів лідерів та заступників + слідкуючих, ви не можете знати усієї картини яка відбувалась, наприклад в цій ситуації Моана обговорювала в особистих повідомленнях з гравцями ці проблеми. Беремо ще до уваги те, в день призначення ЗГС Держ Каріни Безсонової зібралась велика кількість людей в офіційному спілкуванні діскорд та після закінчення обговорення даної теми гравці залишились у спілкуванні аби задати питання Керівництву. Одним з таких гравців і був Лідер ДКВС, тому тут нічого дивного, адже він висунув свої проблеми та покращення щодо фракції.

Стосовно офіційної сторінки - за неї відповідає головна адміністрація, і вона має право вести її будь-яким чином.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі