Нікіта Явний ♡
02 | Західна Україна
- Реєстрування
- 21 Бер 2023
- Дописи
- 83
- Реакції
- 115
- Бали
- 38
- Нікнейм адміністратора: Моана Рейнер та Назар Міллерс
- Особистий нікнейм: Нікіта Явний
- Суть скарги: ГА та ЗГА НЕ ЗАКРИВАТИ!! Вітаю, пане Олег, я хотів би щоб цю скаргу розглянули саме ви, тому пишу на ваше ім’я. В мене сталася неприємна ситуація, 07.09.2025 мене обманули на 26 мільйонів ігрової валюти, після чого я написав скаргу на гравця, мені відповів Адміністратор та сказав що кошти будуть компенсовані і щоб я очікував на відповідь ГА, пройшов час і мені відповів ЗГА а саме: Даний гравець перебуває в блокуванні та у нього відсутнє майно для компенсування. Я передав гравцю 26 мільйонів ігрової валюти через Центральний ринок, так як Шановна Адміністрація не могла вирішити мою проблему з 26 числа до 9 в мене не працювала картка, і по іншому я не міг передати кошти гравцю, максимальна ціна на предмет на центральному ринку була нижче чим хотів гравець, тому передав так. У гравця на тей момент після того як я купив у нього предмет були кошти на рахунку 26 мільйонів які я йому таким чином передав, після того як я подав скаргу пані ГА мені написала що в нього немає майна, тобто він нічого не купив, нікуди не відправив їх, та не продав, викинути їх він не міг, в нього мали бути ці кошти на акаунті, я розумію що можливо для когось це не велика сума, але це не 100 тисяч і не 200, було б не так прикро втратити такі суми, а так я втратив 26 мільйонів. Мені здається для того щоб дізнатися де саме ці кошти можна подивитись логи серверу, на скільки я знаю там все прекрасно пишеться, і можна знайти куди саме пропали ці кошти. Також прошу звернути увагу на компетентність ГА та нового ЗГА, з ГА неможливо звʼязатися, постійно ігнорує гравців, як і у діскорді так і в грі, а ЗГА закриває скарги аби це рахувалося. В минулій скарзі про банківський рахунок коли я тиждень не міг користуватись карткою, я подав скаргу у розділ баги, після чого мені відповів не тех.адмін не ви, а ГС Неоф Східної України, на мою думку він немає ніякого відношення до 02 серверу, після чого він закрив скаргу та написав що проблема буде вирішена, так нічого не вирішилось, я вирішив написати скаргу в розділ Скарги на Адміністрацію на 02 серверу, подумав що можливо саме ГА зможе мені допомогти, після чого ЗГА мені відповів і сказав знову написати у розділ Баги… потім зі мною звʼязалась ГА та сказала вийти з гри, і що зараз спробує вирішити проблему, в неї вийшло мені допомогти, пройшло багато часу, але я ВДЯЧНИЙ за те що вона вирішила цю проблему. Зараз моя головна проблема - щоб мені повернули кошти на які мене обманули, це не маленька сума, дякую заздалегідь вам за відповідь, я дуже надіюсь що цю скаргу не закриє як завжди ГА або ЗГА, ця скарга виключно для Олега Галицького!!!
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Обман на 26 мільйонів тут.
https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/№1954-Скам-на-26кк.323111/
Останнє редагування: