Відмовлено Виключно для Олега Галицького || Оскарження бану та ЧСА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Черевач

Центральна Україна
Реєстрування
23 Кві 2023
Дописи
453
Реакції
277
Бали
123
  1. Нікнейм адміністратора: Сергій Пасечник та Мирослав Коваленко
  2. Особистий нікнейм: Владислав Черевач
  3. Суть скарги: Рівно два тижні тому отримав блокування за образи адміністрації, повністю згоден. Я прошу щирі вибачення у даних адміністраторів, особливо у Мирослава за те що було сказано мною. Я перебував не в нормальному стані, тому трішки вибився з рамок. На моєму аккаунті блокувань за серйозні порушення я не отримував, та був максимально чесним гравцем. Я зробив висновки і щиро прошу надати мені шанс повернутись в гру раніше. Обіцяю надалі поводитись чесно, адекватно та справедливо. Слова можете записати, і в разі схожих порушень за мною, просто видайте бан на 6.000 днів. Також прошу розглянути можливість зняття мене з ЧС адміністрації або скорочення терміну, щоб у майбутньому мати шанс довести свою адекватність не лише словами, а й діями. На разі маю велике бажання повернутись в склад адміністрації та виконувати свої обов'язки.
    На мою думку, всі заслуговують на 2 шанс, я вважаю, що тоді зробив неправильно, проте, я визнав свою помилку. Це мій перший ЧСА. На посту адміністратора в загальному близько 5-5.5 місяців та багато активив, до прикладу з моменту мого відновлення (22.04) в мене кожен день була перенорма та по 100+ репортів, можливо 1-2 дня не було, точно не пам'ятаю. Говорячи чесно, головна причина мого не бажання в певний момент перебувати на адмінці - це Павло Макиха. Зараз його немає. Глибокоповажний мною Олег Галицький, я запевняю Вас, в тому, що у разі зняття мені ЧСА, я буду відновлювати свою довіру в першу чергу до нашого ЗГА, щоб про мене змінилась думка. Я не хочу претендувати на будь-які посади зараз, я просто хочу повернутись та довести мою компетентність до адмінки. Моє прохання не є вимогою, і я не намагаюсь зняти з себе відповідальність. Навпаки — я звертаюся до вас із повагою, з розумінням і бажанням виправитися. Будь-яке ваше рішення я прийму з розумінням. Проте якщо ви мені дасте шанс - я це обов'язково виправдаю. Якщо я не дотримаюсь своїх слів, буду готовий отримати будь-яку міру покарання.
    На кінець, хочу знову вибачитись перед адміністраторами, які вказані в скарзі.
    Ця скарга виключно для розгляду Олега Галицького.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -, подивіться в ахісторі
  5. Дата походження: 09.06.25

Володя Мельник

ГА 01 на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
29 Кві 2024
Дописи
1,096
Реакції
554
Бали
198
Вітаю

Оскарженню не підлягає

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі