Дмитро Лудоман
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 10 Січ 2025
- Дописи
- 19
- Реакції
- 47
- Бали
- 16
Шановний Олег Галицький,
Хочу звернути вашу увагу на систематичне упереджене ставлення та зловживання правилами з боку Адміністрації та теперішніх Картелів.
1. Прискіпливе ставлення до клану ODINS
Коли гравець з клану Toxic почав заливати скарги - їх розглядали без проблем.
Але, коли скарги полетіли в сторону Картелів - відбулося диво - всі теми швиденько зачинили, а відповідь однакова. Також хочу зауважити - із зачинених тем ніхто покарання не поніс. Можете перевірити.
2. Тиск на гравців, що приєднуються до адміністрації
3. Монополія та імітація війни
4. Участь адміністраторів у покриванні Картелів
Подвійні стандарти у застосуванні покарань та відсутність реакції на зловживання з боку Картелів і деяких адміністраторів підривають довіру до адміністрації та створюють атмосферу несправедливості.
Пропозиції:
Очікуваний результат:
З повагою,
Дмитро Лудоман
Хочу звернути вашу увагу на систематичне упереджене ставлення та зловживання правилами з боку Адміністрації та теперішніх Картелів.
1. Прискіпливе ставлення до клану ODINS
- Після нещодавної ситуації між ODINS та VOLKOV до нашого клану почалося надмірно прискіпливе ставлення.
- Масово подаються скарги за будь-яку дрібницю: мінімальні порушення та навіть сумнівні претензії щодо NonRP нікнеймів.
- Такі скарги швидко призводять до покарань. Особисто я отримав найсуворіше покарання — вічний деморган за нік «Дмитро Лудоман» до зміни нікнейму.
- Водночас скарги на Картелі часто залишаються без реальних наслідків.
Коли гравець з клану Toxic почав заливати скарги - їх розглядали без проблем.
Але, коли скарги полетіли в сторону Картелів - відбулося диво - всі теми швиденько зачинили, а відповідь однакова. Також хочу зауважити - із зачинених тем ніхто покарання не поніс. Можете перевірити.
2. Тиск на гравців, що приєднуються до адміністрації
- Один із наших гравців, після переходу до складу адміністрації проєкту, зазнає цілеспрямованого тиску.
- Картелі намагаються через скарги та дискредитацію «злити» його з адмінки.
3. Монополія та імітація війни
- Уже понад пів року Картелі утримують усі 3 з 3 картелів на сервері.
- Весь цей час між ними фактично існував союз, унаслідок чого не відбувалося жодних реальних воєн.
- Така монополія придушувала розвиток нових кланів, які мали інші погляди та намагалися зростати.
- Лише після появи скарг Картелі формально оголосили один одному «війну», але на практиці бойових дій не відбувається: при зустрічах вони не воюють.
- Попри пів року зловживань, Картелі так і не понесли покарання. Це створює враження, що для них діють інші правила.
4. Участь адміністраторів у покриванні Картелів
- Неодноразово помічено, що серед адміністраторів є персони, які прикривають нинішні Картелі.
- Вони допомагають Картелям в «усуненні» конкурентів та збереженні монополії, що підриває чесну конкуренцію на сервері.
Подвійні стандарти у застосуванні покарань та відсутність реакції на зловживання з боку Картелів і деяких адміністраторів підривають довіру до адміністрації та створюють атмосферу несправедливості.
Пропозиції:
- Провести прозоре розслідування щодо вибіркового застосування правил і ситуації з картелями.
- Уточнити правила щодо NonRP нікнеймів і уніфікувати систему покарань для всіх гравців, незалежно від їхнього статусу.
- Внести зміни до правил картелів:
- запровадити механізм контролю, щоб «війни» між кланами були реальними, а не формальними.
- Забезпечити захист гравців, які приєднуються до складу адміністрації проєкту, від тиску з боку Картелів.
Очікуваний результат:
- Справедливе застосування правил до всіх учасників.
- Припинення монополії, зловживань та покривання Картелів з боку адміністраторів.
- Відновлення довіри гравців до адміністрації та чесна конкуренція між кланами.
З повагою,
Дмитро Лудоман