Владислав Флоренс
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 15 Кві 2024
- Дописи
- 134
- Реакції
- 46
- Бали
- 33
- Вік
- 14
🧾 ОСКАРЖЕННЯ БЛОКУВАННЯ АКАНТА
Від: гравця 06 серверу «Ukraine GTA» — Марко Флоренс
До: Керівника проєкту — пана Олега Галицького
Офіційна преамбула
Шановний пане Олеже Галицький!
Звертаюся до Вас із проханням розглянути моє оскарження щодо блокування мого акаунта на 06 сервері проєкту Ukraine GTA, яке було застосоване 19 жовтня 2025 року адміністрацією серверу під керівництвом адміністратора Іллі Репецького, з терміном дії блокування до 11 березня 2042 року.
Причина, зазначена при блокуванні — «погрози розправою».
З усією повагою до правил проєкту та адміністрації, вважаю, що дане покарання було накладено надмірно суворо, без урахування реальних обставин ситуації, емоційного стану в момент події, а також мого статусу як військовослужбовця Національної гвардії України.
Прошу розглянути дане звернення об’єктивно, з урахуванням усіх наведених нижче фактів та аргументів, і прийняти справедливе рішення щодо повного зняття блокування.
Загальна характеристика Марко Флоренса як гравця і людини
Мене на сервері знають як гравця під ім’ям Марко Флоренс — людину спокійну, врівноважену та адекватну в будь-яких ситуаціях, коли спілкування відбувається у взаємоповажному тоні. Я завжди ставився з розумінням до інших гравців, підтримував атмосферу поваги та взаємодопомоги.
Однак, як і будь-яка людина, я реагую на неповагу — якщо до мене звертаються спокійно та адекватно, я відповідаю тим самим; якщо ж до мене звертаються грубо, принизливо або з лайкою, то відповідна реакція є емоційною відповіддю на провокацію, а не проявом агресії чи бажання конфлікту.
Я ніколи не мав наміру шкодити спільноті проєкту чи порушувати його правила. Моєю метою завжди було чесне та реалістичне рольове спілкування, без приниження чи ворожості.
Обставини інциденту
Інцидент, який став причиною блокування, стався у голосовому каналі Discord-сервера проєкту.
Я перебував у голосовому чаті разом зі своїм товаришем, спілкувалися спокійно та без конфліктів. У певний момент до нас приєднався гравець Матвій Левак.
Я, як людина ввічлива, спокійно та адекватно попросив його покинути канал, оскільки ми проводили приватну розмову. Проте у відповідь отримав потік нецензурної лексики, спрямованої особисто проти мене.
У цей момент, не витримавши явної неповаги, я емоційно відреагував, що й було розцінено адміністрацією як «погрозу розправою».
Хочу підкреслити — жодних реальних намірів чи дій, які могли б бути сприйняті як загроза життю чи здоров’ю іншої особи, не було. Це була словесна емоційна реакція, спричинена приниженням і неповагою з боку іншого гравця.
Пояснення позиції Марко
Я хочу чітко заявити: я не мав на меті погрожувати панові Леваку.
Моєю реакцією було захистити власну честь, бо я не звик терпіти відверту неповагу.
Кожен військовий знає, що честь — це не просто слово. Це внутрішній кодекс, закладений у серці людини, яка присягала народові України. Саме тому я не міг спокійно дивитися, як мене ображають без причин, використовуючи нецензурну лайку.
Я розумію, що адміністрація могла сприйняти мої слова буквально, але прошу Вас, пане Олеже, розглядати ситуацію в контексті емоційної провокації, а не як реальну загрозу чи злочинну дію.
Аргументи щодо несправедливості покарання
Вважаю, що застосоване покарання у вигляді блокування до 2042 року є надмірно суворим і неспівмірним із реальною ситуацією.
- Відсутність систематичних порушень.
За весь час перебування на сервері я не мав серйозних конфліктів або покарань, не порушував правила гри умисно. - Провокаційний характер інциденту.
Слова, які стали причиною бана, були сказані внаслідок провокації іншого гравця, який застосував нецензурну лайку і спровокував конфлікт. - Непропорційність покарання.
Блокування майже на 17 років виглядає не як захід дисципліни, а як покарання, що фактично відрізає доступ до улюбленої гри назавжди. Це демотивує не лише мене, а й інших гравців, які бачать подібні приклади. - Відсутність об’єктивного розслідування.
Жоден із модераторів не звернувся до мене для пояснення ситуації, не були враховані обставини провокації та емоційного стану. - Внесок гравця у розвиток проєкту.
Я вклав у гру свої емоції, час, захоплення та енергію. Грав довго, чесно, допомагав іншим гравцям, будував сюжетні лінії, створював позитивний імідж сервера.
Тому, на мою думку, адміністрація мала б проявити повагу до гравця, який щиро підтримує проєкт, а не виносити настільки тривале блокування через одноразовий емоційний випад.
Акцент на військовій службі, честі та присязі
Я є військовослужбовцем Національної гвардії України, підрозділу охорони громадського порядку.
Я присягав народові України захищати життя, честь і спокій громадян своєї держави.
У своїй службі я дотримуюсь дисципліни, поваги до старших і до присяги, яку дав.
Я ніколи не дозволив би собі в реальному житті здійснити будь-яку дію, що суперечить закону або загрожує іншій людині.
Моя реакція у грі — це емоційна помилка, а не свідомий акт агресії.
Прошу Вас врахувати, що я — людина, яка щодня ризикує своїм життям заради миру в країні, і для мене несправедливість навіть у грі сприймається особливо гостро.
Прошу адміністрацію проєкту не сприймати мій військовий статус як привілей, а як ознаку відповідальності та честі, які я намагаюся зберігати в усьому, що роблю — у реальному житті і у віртуальному світі.
Морально-психологічний аспект
Я визнаю, що моєю реакцією було емоційне перевищення, і я не повинен був відповідати на провокацію погрозами, навіть якщо вони були висловлені лише в межах гри.
Однак я хочу наголосити — винятковою причиною цього став неадекватний напад на мою честь і гідність.
Коли військовослужбовця, який щиро служить своїй державі, принижують словами у публічному просторі, це викликає природну реакцію самозахисту.
Я не заперечую, що повинен був зберігати спокій. Але я повністю не визнаю свою провину як навмисну, бо в цій ситуації я був спровокований, а не ініціатором конфлікту.
Заключна частина з проханням про зняття бану
Шановний пане Олеже Галицький!
Прошу Вас, як керівника проєкту, уважно розглянути наведені мною факти та обставини, і переглянути рішення про блокування акаунта Марко Флоренса.
Я щиро прошу повністю зняти бан, оскільки вважаю своє покарання несправедливим, надмірним і таким, що не відповідає суті події.
Обіцяю надалі бути прикладом дисципліни, поваги та самоконтролю серед гравців проєкту.
Післямова та звернення до адміністрації проєкту з вдячністю
Я ціную роботу адміністрації Ukraine GTA, розумію її складність і відповідальність.
Прошу сприйняти моє звернення не як звинувачення, а як відкритий діалог між гравцем і керівництвом.
Дякую за Ваш час, увагу та можливість бути почутим.
Сподіваюся на справедливе рішення та можливість повернутися до гри, яка стала для мене важливою частиною життя.
З повагою,
Марко Флоренс
Військовослужбовець Національної гвардії України,
Підрозділ охорони громадського порядку,
Гравець 06 серверу проєкту Ukraine GTA
Дата подання апеляції: 22.10.2025
Контакт: Discord — [vladislav_alvarez]
Доказ покарання:Тиць