Томі Версетті
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 1 Гру 2024
- Дописи
- 61
- Реакції
- 80
- Бали
- 63
- Нікнейм адміністратора: Валерія Савченко і Серго Голд
- Особистий нікнейм: Томі Версетті
- Суть скарги: Вітаю! Попрошу, будь ласка, не закривати скаргу ГА і ЗГА, ця скарга є тільки для керівника проекту.
Не згідний з рішенням ЗГА Серго Голд. Даний адміністратор відмовив скаргу на адміністратора Андрій Берлінов з вердиктом "Після ознайомлення з вашою скаргою та перегляду доданих до неї матеріалів, скарги були розглянуті вірно.", я не згідний з даним вердиктом тому, що у скарзі R-6041 адміністратор Андрій Берлінов видав покарання гравцю [81725], хоча цей гравець знаходиться зі мною в клані та допомагав вбити гравця, якого замовили, але йому всеодно видали покарання за порушення правил UKRAINE GTA 6.3. Також у скарзі R-6051 відеозапис є неповним для видачі покарання за порушення правил UKRAINE GTA 6.2, через те, що перед цим гравець також діставав зброю для провокації, але цього моменту не видно на відеозаписі тому, що він є обрізаним. (Більш детальніше розписано у скарзі на адміністратора Андрія Берлінова, яку ЗГА Серго Голд відмовив без конкретної відповіді.)
Тому я вважаю, що адміністратор Андрій Берлінов не повинен був видавати покарання гравцю [81725] по скарзі R-6041, також не повинен був видавати мені покарання за порушення правил UKRAINE GTA 6.2 по скарзі R-6051, а також я вважаю, що ЗГА Серго Голд покриває адміністратора Андрій Берлінов. Якщо це не так, прошу, будь ласка, пояснити повністю чому було винесено саме такий вердикт у скарзі R-6041 та R-6051, а також, чому було винесено саме такий вердикт від ЗГА Серго Голд. Відповідь від ГА та ЗГА не приймаються. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
- Дата походження:26.10.2025