Відмовлено Виключно для Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Ящук

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Кві 2025
Дописи
45
Реакції
86
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора: Олег Галицький
  2. Особистий нікнейм: Олег Ящук
  3. Суть скарги:
    Шановний Олеже Галицький,
    Прошу Вас детально розглянути ситуацію, що виникла стосовно Гаража №122.
    Я законно придбав вказаний гараж, дотримавшись усіх правил сервера. Проте, наразі він був переданий іншому гравцеві, який, на мою думку, заволодів ним неправомірним шляхом.

Деталі та Аргументація
    Моє придбання (Законне): Я спіймав Гараж №122 після того, як у ігровому чаті з'явилося повідомлення про його зліт. Це підтверджує, що я став його законним власником згідно з механікою лову майна.
    Придбання іншого гравця (Імовірний Баг/Порушення): На відео лову майна іншим гравцем чітко видно, що гравець потрапив у гараж і вже був у ньому до того, як з'явилося повідомлення про зліт в ігровому чаті.
    Це свідчить про використання багу (проникнення/захід до зльоту), що дозволило йому "придбати" гараж системно раніше.
    Розбіжність у Логах: Якщо логами сервера фіксується, що інший гравець придбав його раніше, це, ймовірно, є наслідком використання цього багу, а не дотримання ним правил чесного лову після офіційного зльоту.
    Справедливість: Я придбав майно чесно, а воно було вилучене та передане особі, яка, схоже, використала недолік системи. Правила сервера не передбачають покарання гравця, що чесно спіймав майно, на користь того, хто зайшов у нього багом. Ця ситуація виглядає як необґрунтований "блат" (фаворитизм).

Прохання
    Прошу Вас звернути увагу на ці критичні нюанси та провести детальний аналіз відеодоказів та логів.
    Прошу відновити моє законне право власності на Гараж №122 або, як альтернативу, видати мені інший рівноцінний гараж як компенсацію за неправомірне вилучення майна.

Дякую за приділений час та розгляд ситуації. Очікую на Вашу справедливу відповідь.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Мій(4:30) Гравця(0:20) Що мені відповів ГА
  5. Дата походження: 05.11.2025

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю, шановний гравець!

Відповідь від Олега Галицького була надана в цій темі.
Ситуація вже була розібрана.
Приємної гри на UKRAINE GTA!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі