Розглянуто Виключно для Олега Галицького!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Жекіч Хелл ♡

the legend..
Активний гравець
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
623
Реакції
845
Бали
153
1. Ваш нікнейм: Євген Блейз
2. Нікнейм адміністратора:
3. Суть скарги: Ну що, шановний Олег, вітаю вас. В цій скарзі я хочу вам донести про не вміння надати чітку відповідь на моє питання та саме звичайне пограбування мене як гравця на сервері. Почнімо з того що вчора 25.12.2025 злітала квартира No4 Будинку 130 (Тетріс - Холл) о 18:31:16. Звісно я не роздумуючи вирішив спробувати зловити це майно, так як воно коштує не малі гроші на сервері. Я приїхав за хвилину до зльоту, та НЕ порушуючи Правила ловлі майна зловив цю квартиру. Мене тепнув адміністратор Артемій Чорнобай та я був готовий показувати доказ ловлі та що нічого не порушив. У відповідь отримав "Мені не треба, майно буде конфісковане". Я не зрозумів чому, приїхавши на зліт я бачив як людей збила фура, яка використовувала сторонні ПЗ. Я запитав, а як це так і чому через когось в мене повинні забирати майно яке було законно піймане мною. Через годину після цього я побачив скаргу від Руслана Містера, в якій він написав що Артемій Чорнобай мене заблатив у зв*язку з тим, що я Модератор Діскорд, не розумію до чого тут блат і взагалі це все, якщо квартиру в мене так чи інакше забрали. Я написав Головному Адміністратору Моані Рейнер, я пояснив їй всю ситуацію як це відбувалось і задав їй головне питання, "Чому у мене забрали законно піймане майно" та "Де в правилах UKRAINE GTA, або правилах ловлі майна прописано про те, що під час зльоту коли людину без порушень зловила майно, але там був чітер, то майно заберуть?". На дане питання я отримав у відповідь пункт правила UKRAINE GTA 1.12: Адміністрація залишає за собою право відібрати майно у гравця та на розсуд адміністрації за потреби повернути власнику, якщо його було здобуто за допомогою стороннього ПЗ, використанням дюпу, недопрацювання, не коректної роботи ігрового моду або нечесним шляхом отримав його. Додатково якщо гравець ввів оману іншого гравця на певний товар / предмет / авто тощо. Прошу помітити, що у даному пункті вказано що майно буде забрано якщо його було здобуто за допомогою сторонього ПЗ, але я його НЕ використовував.. Після чого я так і відповів.

Зранку я знову переглянув скаргу від Руслана, в якій Моана надала вердикт у якому було згадано пункт правил Ловлі майна
1.6.Тоді у мене виникло знову запитання, до чого тут пункт 1.6 ??? Він голосить про те, що у гравця буде відібрано майно, якщо він його зловив за допомогою чітів... Я знову вас питаю, ЯКІ ЧІТИ ? І до чого тут цей пункт взагалі. Я знову написав їй в особисті після чого отримав відповідь, що не справедливо по відношенню до інших, де тоді справедливість до мене?

Тепер трошки розповім детальніше, в правилах ніде не прописано, що у гравця заберуть майно якщо на зльоті був чіт, я запитав у Чорнобай відколи це так, він відповів "Нууу, так завжди було", я запитав: яким правилом ви користуєтесь що забрати моє майно? Відповіді не отримав. Як мені вже не раз сказали, буде перезліт, але чому?
Якби я приїхав на хвилину швидше, мене б також задавило фурою як і інших, я б теж був би за картою і я б також можливо вже б сидів в деморгані за NonRP як інші, ні це не так. Я приїхав за 30 секунд, встав на мітку, та зловив квартиру, в чому проблема?

Я кликав ГА у войс, щоб обсудити ситуацію ще раз, але вона читаючи мої повідомлення просто ІГНОРУВАЛА. Я перший раз ловлю щось таке дороге, і в мене його просто так забрали. Тобто можна винести вердикт, що моє майно забрали просто так по видуманим правилам. Це не заборонено, це не прописано ну значить все добре. Я це старався донести ЗГС Зльот та ГА, але вони не слухають і просто я вже змушений писати цю скаргу тут.

Можливо і так, це не справедливо по відношенню до інших, але не справедливо по відношенню до мене, я знову повторююсь, я нічого не зробив і майно забрали.

МОЄ ПРОХАННЯ:
- відати мені майно, яке зловив чесно і не порушуючи правила, тим самим поставитись справедливо до мене.

Також прошу зазначити, це ніяка не скарга чи наклеп на когось зі складу адміністрації, а просто вивожу факти що отримати справедливість

4. Доказ отриманого покарання (скріншот/відео): Відео- доказ ловлі майна
5. Дата порушення: 25.12.2025 - 26.12.2025

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі