Відмовлено Виключно для Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хеккі Молдаванович

Кошовий отаман
Реєстрування
2 Чер 2024
Дописи
65
Реакції
55
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Максик Абдурахматович(6052)
2. Нікнейм адміністратора: Віктор Репецький
3. Суть скарги:
Вітаю, Олег Галицький.

Звертаюся до Вас повторно щодо мого блокування. Мені повідомили, що інформація про порушення підтверджена та в оскарженні відмовлено. Проте прошу Вас переглянути ситуацію ще раз.

Так, у мене дійсно був акаунт на 01 сервері, я колись там грав. Але перед тим як покинути проєкт, я повністю все роздав та припинив гру на цьому сервері. Після цього я не проявляв активності на 01 сервері. Через певний час я повернувся в проєкт і почав грати вже на 06 сервері.

Я не здійснював продажу віртуальної валюти на 01 сервері після повернення в проєкт. Прошу перевірити це по логах: чи була з мого боку активність, пов’язана з передачею або продажем валюти, а також з яких IP виконувалися ці дії.

Прошу Вас об’єктивно переглянути ситуацію та, якщо моя причетність не підтвердиться на 01, оскаржити блокування.
Я відкритий до перевірки та повністю готовий співпрацювати. За потреби можу зайти в Discord, показати що в мене на всіх серерах забанені акаунти, надати пояснення та відповісти на всі запитання. Мені важливо довести свою непричетність, адже я не намагався обходити правила чи отримувати перевагу нечесним шляхом.

Прошу Вас об’єктивно та неупереджено переглянути дану ситуацію.

Я зацікавлений у чесній грі та подальшій участі в проєкті без будь-яких порушень.

З повагою Максик Абдурахматович

4.Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -
5. Дата порушення: -

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,065
Реакції
847
Бали
253
Вітаю

Відповідь надав у цій скарзі (Click)
Інформація що до вашого порушення підтверджена
Зловживання та флуд темами призведе до блокування форумного акаунту
3.4 Заборонено спам як у темах, так і в особистих повідомленнях форуму. | Бан 15 днів.
3.5 Заборонено публікацію кількох тем з однаковим змістом (Флуд темами, 3+ теми). | Бан 7 днів.
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі