Оскаржено Виключно для Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Пальма Хелл

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
565
Реакції
532
Бали
113
1. Ваш нікнейм: Дімон Словянський
2. Нікнейм адміністратора: Віктор Репецький
3. Суть скарги:

4 травня мною був зловлений гараж 111 в м. Дніпрі.
Зліт відбувався о 2 годині ночі, і після зльоту жоден адміністратор не зміг перевірити мій відкат ловлі майна.
Переглянувши свій відакт самостійно я побачив, що через проблеми з збереженням, та нестачею місця на диску я зміг відкатити лише 5 хв початку зльоту де я стояв АФК, а інші 5 хв де відбувався зліт не записались.

Через 60 хв після зльоту мені написав гравець з пропозицією обміняти гараж на бумбокс графіті та допл. 15 кк.
З надією на те, що слідкуюча адміністрація піде мені на зустріч, та ми зможемо знайти якись компроміс я продав гараж, але на наступний я був заблокований на 6к днів до надання доказу ловлі.

Через 3 дні пішовши в войс з адміністраторам, мені сказали що гараж буде забраний, а бумбокс я маю повернути. Я згоден з ти, що вчинив не правильно продавши гараж не показавши доказ, і повернув все майно ГА як має бути. Але продавати гараж не надавши доказ не є забороненим в правилах UKRAINE GTA, не надавши доказ можна отримати максимум конфіскацію, що я і отримав.

Пішовши в войс з головним адміністратором Віктором Репецьким він сказав мені що мене буде заблоковано за "масові порушення правил".
Свою помилку я визнав одразу, і без зайвих суперечок повернув все за що отримав гараж, але адміністратор вирішив відхилитися від загалних правил та видати мені блокування на 31 день.

В бані я пробув вже цілих 11 днів, і на мою думку блокування я отримав не згідно з правил, тому прошу вас, пане Керівник, мене розблокувати

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): фото
5. Дата порушення: 04.05.26

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,058
Реакції
841
Бали
253
Вітаю

Ознайомившись із даною скаргою, виношу позитивний вердикт
Враховуючи те, що Ви пішли на співпрацю з адміністрацією, повернули все майно та визнали свої помилки, було прийнято рішення про пом’якшення покарання.
Термін блокування буде змінено на 15 днів загального блокування акаунта. На даний момент Ви вже відбули більшу частину покарання, тому до завершення залишиться ще
3 дні
Також хочу зазначити, що надалі при повторному порушенні правил, пов’язаних із ловлею майна, продажем без доказів або іншими подібними ситуаціями, покарання буде видано без пом’якшення та оскарженню не підлягатиме.
Робіть висновки та надалі не допускайте подібних ситуацій.

Оскаржено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі