На розгляді Виключно для Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Арбитражник

Поважний гравець
Реєстрування
21 Чер 2025
Дописи
86
Реакції
148
Бали
38
1. Ваш нікнейм: Арбітраж Бездарь
2. Нікнейм адміністратора: .
3. Суть скарги: Нікому окрім Олега Галицького Не розглядати та не відповідати на дану скаргу
Вітаю.

Сьогодні переглядав форум і побачив, як гравець Макс Крутов намагається добитися бану для гравця Ромчик Коломойський, оскільки між ними виник конфлікт. Ромчик у особисті повідомлення в Discord надіслав йому його ж фото. Після цього його забанили на 31 день, але згодом ГА, перед оновленням, перебанила його на 6000 днів, щоб він не потрапив під амністію, сказавши, що таке не повинно підпадати під амністію.

При цьому Макс Крутов дуже образився через те, що йому в особисті повідомлення надіслали його ж фото, причому тільки йому, нікому більше. Також він стверджує, що гравець Ромчик Коломойський розсилає його фото всім. На це хочу сказати, що він нікому не надсилає його фото, бо нікому не цікаво його бачити. Цим самим Макс Крутов намагається ввести Олега Галицького в оману, обманувши адміністрацію та керівника проєкту. На мою думку, за такі дії він також повинен понести покарання у вигляді блокування на 6000 днів.

Також хочу доповнити, що коли моє фото злили не мені в особисті повідомлення, а в офіційний Discord-канал 03 сервера, то гравцям видали блокування тільки в Discord-каналі 03 сервера. А зараз гравець Ромчик Коломойський отримав бан за те, що надіслав фото гравця лише йому в особисті повідомлення.

Прошу розібратися з діями ГА та взагалі з тим, що відбувається на 03 сервері з адміністрацією.

Також прошу розбанити гравця Ромчик Коломойський, оскільки, на мою думку, він отримав блокування безпідставно. Єдиною причиною стало те, що він надіслав гравцю в особисті повідомлення його ж фото, яке було відправлене виключно йому, а не поширювалося серед інших гравців. Складається враження, що це покарання було видане не за реальне порушення правил, а через особисту неприязнь до гравця. та видати покарання гравцю макс крутов
Дякую !
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):.
5. Дата порушення:.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі