Розглянуто Виключно для Олега Галицького!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Том Харисон

Шановний гравець
Реєстрування
7 Бер 2025
Дописи
24
Реакції
38
Бали
18
1. Ваш нікнейм: Том Харисон 83499

2. Нікнейм адміністратора:

3. Суть скарги:
Доброго дня!
Звертаюся до Вас з проханням особисто переглянути моє блокування. Я повністю визнаю свою провину та щиро шкодую про свої слова щодо оновлення. Це було сказано виключно на емоціях, про що я зараз дуже шкодую.
Зараз я проходжу військову службу. Через постійний стрес і велике психологічне навантаження в мене стався нервовий зрив, і саме в той момент я написав те, чого не мав писати. Це не є виправданням, але це пояснює мій необдуманий вчинок.
На жаль, я не можу зв'язатися з адміністрацією в голосовому чаті, щоб особисто пояснити ситуацію. Якщо блокування залишиться в силі, я втрачатиму майно на суму понад 2 мільярди ігрової валюти, яке просто згорить. Після цього для мене не залишиться сенсу продовжувати грати.
Для мене ця гра — це не просто розвага. Вона допомагає хоч ненадовго відволіктися від важких подій і проблем у реальному житті.
Щиро прошу Вас дати мені ще один шанс і, якщо це можливо, застосувати до мене амністію. Обіцяю, що надалі подібне більше ніколи не повториться.
Якщо будуть потрібні підтвердження того, що я проходжу військову службу, я готовий надати відповідні документи.
Дякую за приділений час і сподіваюся на Ваше розуміння
4. Доказ отриманого покарання: (скріншот/відео).
5. Дата порушення:

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі