Розглянуто Виключно для Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

[AKATSUKI] Іван Учіха

Шановний гравець
Реєстрування
25 Лип 2025
Дописи
25
Реакції
44
Бали
58
1. Ваш нікнейм: Іван Учіха
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги: Вітаю, Шановий Керевіник проекту. Хотілось би не писати скарг або чогось подібного просто звернутись до вас з проблемою на 03 сервері з приводу того що.. Наразі адміністрація майже не працює, репорти треба очікувати довго а навіть якщо його й очікуєш то отримаєш лише те що тебе посилають звернутись на форум. Я обосисто був на ІП, так не довгий час, але я сам гарно розумію що таке репорти, їхню кількість та як це тяжко, але все ж таки, проблема є дійсно коли у тебе щось критичне а ти очікуєш репорт 5+ хливин та всеодно відповідь буде "якщо маєте відео або фото фіксацію, зверніться на форум". Я уявляю як тяжко тим хто недавно грає, людина а в більшості випадків це дитина, вона не розуміє що таке форум, як цим користуватись, як правильно вести фрапс. Раніше коли ти кидав репорт, до тебе в ту ж мить прилітило декілька адміністраторів які з радістю допомогали, але зараз що? треба чекати довго за для того щоб звернутись на форум? чи сидіти в текстурах до поки тебе не дістануть? я вважаю що це не є дуже компитентно, як і те що на посаді ГС/ЗГС неоф є ті люди які були госкою, вони мало розуміються в неоф бо ці люди не були в кланах, вони були в сбу/нпу/вру і т.д, вони не спіклуються з Лідерами/Модераторами, не дізнаються щоб їм хотілось або не хотілось бачити в неоф. Я вважаю що треба самим Лідерам та Модераторам давати можливість обирати хто буде на цій посаді, дізнаватись їхню думку стосовно того хто стоїть або буде стояти на посаді та чи впорається він зі своїми обов'язками на цій посаді на ДУМКУ гравців. Дуже хотілось щоб ви як Керевіник прийняли якісь міри стосовно цього.​
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -
5. Дата порушення: -

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,239
Реакції
5,133
Бали
253
Вітаю!

Ви можете звернутись до Кураторів лідерів та Головної адміністрації для запропонування змін в системі неоф.орг. та того як вона мала б працювати на вашу думку, але якщо ви бажаєте внести зміни в дану систему або зробити так як цього бажаєте ви можете подати заявку повторно на посаду ігрового помічника, та далі перейти на посаду модератора для зміни цієї системи з середини.

Станом на зараз ми прийняли до уваги ваше звернення та пропозиції, головна адміністрація подбає про те щоб думки керівництва кланів більше бралось до у ваги.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі