Розглянуто Виключно для Олега Галицького!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Алах Тюбикович

Поважний гравець
Реєстрування
18 Тра 2025
Дописи
51
Реакції
168
Бали
182
1. Ваш нікнейм та ID: Петрович Патужний, Іван Бомжевич, Васіліч Овналкаш
2. Нікнейм адміністратора:Олег Галицький
3. Суть скарги:
Добрий ранок, Олег Галицький!

Я вже звертався до Вас зі скаргою щодо свого бану. Тоді мені відповіли, що повторно подати скаргу я зможу через 90 днів. Наскільки я розумію, цей термін уже давно минув, тому я дуже прошу Вас ще раз переглянути мою ситуацію та дати мені можливість повернутися до гри.

З моменту мого бану пройшло вже багато часу. За цей період я багато чого переосмислив і зрозумів свою помилку. Тоді я сказав, що граю з читами, і зараз розумію, що не потрібно було говорити подібних речей. За цей рік я отримав хороший урок і щиро шкодую про свою поведінку.

Я дуже хочу знову грати на Вашому проєкті. За цей час мені справді не вистачало гри, спілкування та всього того, що пов'язано з проєктом. Я розумію, що правила існують не просто так, і визнаю свою помилку.

Також я розумію, що мої слова щодо участі в каптах та можливості їх брати могли бути порушенням правил. За це я хочу щиро вибачитися. Якби зараз була можливість повернутися в той момент, я б точно не повторив цієї помилки.

Я не прошу просто забути про моє порушення. Я прошу дати мені ще один шанс довести, що я зробив висновки та можу грати чесно й без порушень. За той час, який я провів поза грою, я зрозумів, наскільки сильно хочу повернутися.

Ваша гра для мене — це цілий ігровий світ, у якому я дуже хочу знову мати можливість грати. Я щиро прошу Вас поставитися до моєї ситуації з розумінням та, якщо це можливо, зняти або хоча б зменшити бан на моїх акаунтах.

Я буду дуже вдячний за ще один шанс. Обіцяю зробити висновки зі своїх помилок та надалі дотримуватися правил проєкту.

Щиро сподіваюся, що Ви ще раз розглянете мою скаргу та дасте мені можливість повернутися до гри. Дякую, що приділили час моєму зверненню.
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео):тута
5. Дата порушення:04.10.26

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,324
Реакції
963
Бали
496
Вітаю

З моменту надання Вам терміну в 90 днів Click не пройшов відповідний термін
Оскарження ви можете подати не раніше 17.11.2026
Розглянуто
​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі