Розглянуто Виключно для Олега галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андре Морріс💎

L ЗМІ | 03 сервер
Реєстрування
20 Січ 2025
Дописи
103
Реакції
183
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Валерія Савченко
  2. Особистий нікнейм: Андре Морріс
  3. Суть скарги: Я був знятий з посади модератора ще на весні, і не отримував ніяких недовір або чс. Після цього я не перебував ні на яких посадах. Після чого я зараз хотів встати на оператора тг бота, запитав у КТП, і вона мене сповістила що у мене ЧСА і недовіри. 1. Не розумію чому такі речі мені сповіщає КТП? 2. Не розумію чому мені ні з чого дають ЧСА? Валерія говорила щось про розпалення конфліктів з Софією барбарою, по перше нічого такого серйозного тоді не було, а по друге коли за якісь прості конфлікти, коли я навіть не перебував на посадах, мені видають чса?! Я не розумію чому останні місяці Валерія собі дозволяє видавати ЧСА або й навіть ЧСП, багато кому навіть без причин. Прошу розібратись з цим, тому що я нічого такого не зробив.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 06.08.2025

Останнє редагування:

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,323
Реакції
5,044
Бали
253
Вітаю!

Ви неодноразово висловлювалися у негативному та провокативному ключі в чатах спілкування в Discord та разом з пані Софією підтримували та розпалювали конфлікти.Наразі ви підтримуєте активне спілкування з гравцями, які перебувають у ЧС UKRAINE GTA, що також негативно впливає на рівень довіри до вас.

На цей час обіймати посади ви не можете. Рішення було прийняте на основі оцінки вашої поведінки, а не через одноразовий випадок.Також навіть якщо ви не займали ніяких посад, то характеристика гравця в минулому впливає на рішення ЗА/ПРОТИ встановлення.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі